:

Hvordan ændrer jeg min nat type?

Table of Contents:

  1. Hvordan ændrer jeg min nat type?
  2. Hvad anvendes nat til?
  3. Hvad er NAT type 3?
  4. Hvad er en nat type?
  5. Kan ikke logge på Fibia?
  6. Hvor sidder WPS knappen på min Fibia router?
  7. Er kl 4 morgen eller nat?
  8. Er kl 4 om natten?
  9. Hvorfor virker Fibia ikke?
  10. Hvorfor virker mit fibernet ikke?

Hvordan ændrer jeg min nat type?

Kontrollér NAT-typen igen (Profil og system > Indstillinger > Generelt > Netværksindstillinger > Test NAT-type).

Hvad anvendes nat til?

NAT, eller Network Address Translation, er en internetprotokol som benyttes til at opdele et netværk. Man kan derfor være knyttet flere brugere på et større netværk, og stadigvæk komme fra den samme offentlige IP-adresse.

Hvad er NAT type 3?

Type 3: Systemet er forbundet til internettet med en router. Med Type 3 er kommunikation med andre PS4™-systemer måske umulig, eller PS4™-systemets netværksfunktioner kan være begrænsede. Få flere oplysninger i "Når der ikke kan oprettes forbindelse til PlayStation™Network".

Hvad er en nat type?

NAT, eller Network Address Translation, er en internetprotokol som benyttes til at opdele et netværk. Man kan derfor være knyttet flere brugere på et større netværk, og stadigvæk komme fra den samme offentlige IP-adresse.

Kan ikke logge på Fibia?

Oplever du et problem med din forbindelse, så genstart dit udstyr. Virker det ikke, så ring til os i Teknisk Support på 70 29 24 44 - så hjælper vi dig online igen.

Hvor sidder WPS knappen på min Fibia router?

Gør dit modem klar til at bruge WPS-funktionen: Log ind på ”Mine Sider”. Vælg ”Indstillinger” -> Vælg ”Wifi/router” -> Vælg ”Wifi-opsætning” -> Vælg ”Skift indstillinger”. Tryk ”Gem”. Dit modem vil genstarte og du vil fremover kunne bruge WPS funktionen på dit modem.

Er kl 4 morgen eller nat?

Nat er tidsrummet mellem aften og morgen typisk kl. 24:00- 05:00, hvor natten starter. Natten er astronomisk set tidsrummet fra solnedgang til solopgang.

Er kl 4 om natten?

I hverdagssproget opdeler man døgnet i forskellige faser: Nat Fra midnat til solopgang: Den del af døgnet, der forløber fra aften til solopgang, og hvor de fleste sover.

Hvorfor virker Fibia ikke?

at genstarte fiberboksen og evt. tilhørende Smart Wifi enheder. Det kan muligvis også hjælpe at tilslutte direkte via fiberboksens wifi (ikke på kabel) og/eller at skifte DNS server til Googles. Kan fejlen ikke løses med ovenstående anbefales det at kontakte vores support.

Hvorfor virker mit fibernet ikke?

Oplever du udfald på dit fibernet? Mange problemer kan løses ved at genstarte routeren. Sådan genstarter du din router: Stop strømforsyningen til routeren ved at slukke for stikkontakten eller trække stikket ud af stikkontakten.