:

Hvordan får jeg PDF?

Table of Contents:

 1. Hvordan får jeg PDF?
 2. Hvordan laver man flere PDF filer til en?
 3. Hvordan sætter man to PDF filer sammen?
 4. Hvor gemmer teams filer?
 5. Hvordan åbner jeg en PDF-fil?
 6. Hvordan laver man en jpg fil om til en PDF fil?
 7. Hvor bliver vedhæftede filer i en samtale gemt i teams?
 8. Kan ikke se filer i teams?

Hvordan får jeg PDF?

Vælg Opret > PDF ud fra fil i menuen Filer i Acrobat. Find filen, du vil konvertere, i dialogboksen Åbn. Du kan gennemse alle filtyper eller vælge en bestemt type i rullemenuen Filtype. Acrobat viser alle Microsoft Word-dokumenter i den valgte mappe.

Hvordan laver man flere PDF filer til en?

Sådan kombinerer og fletter du dine filer til en PDF: Åbn Acrobat DCfor at kombinere filer: Åbn værktøjsbjælken, og vælg "Kombiner filer." Tilføj filer:Klik på "Tilføj filer" og vælg de filer, du ønsker at medtage i din PDF. Du kan flette PDF'er eller et miks af PDF-dokumenter og andre filer.

Hvordan sætter man to PDF filer sammen?

Sådan flettes flere PDF-filer til et enkelt dokument Klik på knappen Vælg filerovenfor eller træk og slip filer ind i slip-zonen. Vælg de filer, du gerne vil flette vha. Acrobat PDF fletteværktøjet. Omarranger filerne om nødvendigt.

Hvor gemmer teams filer?

Filer, som du overfører til en kanal, gemmes i dit teams SharePoint-mappe. Disse filer er tilgængelige på fanen Filer øverst i hver kanal. Filer, du overfører til en en-til-en- eller gruppechat, gemmes i din OneDrive for Business-mappe og deles kun med personerne i den pågældende samtale.

Hvordan åbner jeg en PDF-fil?

Højreklik på PDF-filen, og vælg Åbn med > Vælg standardprogram (eller Vælg en anden app i Windows 10). Vælg Adobe Acrobat Reader DC eller Adobe Acrobat DC på listen over programmer, og gør derefter et af følgende: (Windows 7 og ældre) Vælg Brug altid det valgte program til at åbne denne type fil.

Hvordan laver man en jpg fil om til en PDF fil?

Sådan konverterer man JPG-filer og scannede dokumenter til PDF:
 1. Åbn fileni Acrobat DC.
 2. Klik på værktøjet Optimer scanninger i panelet til højre.
 3. Vælg den fil, du ønsker at konvertere: Begynd med at vælge "Vælg en fil" og klikke på "Start". ...
 4. Rediger din PDF: ...
 5. Gem som en ny PDF-fil:

Hvor bliver vedhæftede filer i en samtale gemt i teams?

Hvis du kan få adgang til en fil på din enhed, kan du dele filen med andre Teams. Dette omfatter filer (af enhver type), som er: På fanen Filer i dine kanaler og chats. I din OneDrive eller et andet skylager.

Kan ikke se filer i teams?

Fejl: Du har ikke tilladelser til at se filer på denne placering. Kontakt Microsoft Teams-ejeren eller SharePoint-administratoren for at få adgang. Du skal være medlem af den forbundne teamkanal for at få vist filer. Kontakt ejeren for den forbundne teamkanal, og bed om at blive tilføjet som medlem.