:

Hvad er et div tag?

Table of Contents:

  1. Hvad er et div tag?
  2. Hvor og til hvad anvender man HTML og CSS?
  3. Hvad er semantiske tags?
  4. Hvordan laver man afsnit i HTML?
  5. Hvordan laver man en HTML fil?

Hvad er et div tag?

Div-tagget bruger du til at opdele din side i forskellige sektioner, så du kan style hver sektion for sig. Lige som hvis du skal til en fest, hvor den skal have hele armen med hårfarve, makeup og neglelak, og neglelakken ikke skal ende i håret. Div-tagget kaldes også for content division element.

Hvor og til hvad anvender man HTML og CSS?

CSS står for Cascading Style Sheets. Hvor HTML er den grundlæggende konstruktion og struktur af din hjemmeside, er CSS det, som gør det muligt at 'style' hjemmesidens udtryk, altså ændre farve, tekststørrelse, afstande osv. HTML kode uden CSS ville altså se rimelig kedeligt ud.

Hvad er semantiske tags?

Semantisk HTML. Semantisk HTML er HTML-kodning, hvor elementerne er delt op i navngivne grupper som nemt kan identificeres for deres betydning og indhold på siden. Det har egentlig det samme formål som -elementet, udover, at det er bedre til at beskrive hvordan siden er opbygget, hvilket kan være nyttigt, bl. a.

Hvordan laver man afsnit i HTML?

Tvungen linjeskift, eller tvungen ny linje, skrives og fungerer nøjagtig ligesom når man trykker enter på tastaturet. Ny linje i kildekoden, dvs. ligesom når man laver et linjeskift i en tekst, bruges kun til at give et linjenummer når man skal finde fejl i koden.

Hvordan laver man en HTML fil?

Det er faktisk ret simpelt, du behøver kun din computer for at komme i gang. Herpå ligger der nemlig notesblok, hvis du bruger windows og TextEdit hvis du bruger Mac, som begge er programmer du kan skrive HTML i. Du kan dog også hente programmet ATOM, som er et lækkert lille værktøj til at kode i.