:

Hvordan får man banke på?

Table of Contents:

 1. Hvordan får man banke på?
 2. Hvad er opkald venter?
 3. Hvorfor er der nogle jeg ikke kan ringe til?
 4. Hvordan slår man banke på fra?
 5. Hvorfor er telefonen optaget?
 6. Hvorfor virker opkald venter ikke?
 7. Kan foretage opkald men ikke modtage?
 8. Hvordan slår man banke på fra på Samsung?
 9. Hvad er banke på iPhone?
 10. Hvad betyder Bruger optaget?
 11. Hvad siger telefonen hvis man er blokeret?
 12. Hvad betyder viderestilling?

Hvordan får man banke på?

Slå Banke På-funktionen til på din Android mobil:
 1. Vælg ”Indstillinger”
 2. Vælg ”Opkald”
 3. Vælg ”Flere Indstillinger”
 4. Markér ”Banke på”-feltet.
 5. Gå tilbage til ”Indstillinger”
 6. Vælg ”Telefon”
 7. Vælg ”Opkald Venter” (det samme som Banke På)
 8. Vælg ”Flere Indstillinger”

Hvad er opkald venter?

Uanset om det er iOS eller android vil der i telefonens display blive vist at der er nyt opkald, du kan vælge at acceptere eller afvise. Du vil også høre korte bip, som fortæller at der er et opkald der venter. Accepterer du kan du vælge at afslutte det oprindelige opkald, eller sætte det på hold.

Hvorfor er der nogle jeg ikke kan ringe til?

Det kan være, fordi der ligger en blokering, som gør det umuligt for dig at modtage opkald fra lige præcis de numre. Du skal derfor starte med at slette dem, som prøver at ringe til dig, fra dine kontakter på mobilen og samtidig bede de andre om at gøre det samme med dit nummer.

Hvordan slår man banke på fra?

Åbn indstillinger > gå til Telefon > Gå til Opkald venter (det samme som "Banke på") > Flere indstillinger > Tjek af i "Banke på".

Hvorfor er telefonen optaget?

Se, om Viderestil opkald er slået til. Gå til Indstillinger > Telefon > Viderestil opkald, og kontroller, at den er slået fra. Tjek, om Slå lyd fra for ukendte opkald er slået til. Hvis indstillingen er slået til, skal den person, der ringer op, være angivet i dine Kontakter eller Seneste.

Hvorfor virker opkald venter ikke?

Åbn Opkaldsprogram eller Telefon, og gå til > Indstillinger. Hvis din telefon understøtter dobbelte SIM-kort, skal du trykke på Mere i Kort 1 eller Kort 2 og aktivere Opkald venter. Kontakt dit mobilselskabs kundeservice for at kontrollere, om tjenesten Opkald venter er blevet aktiveret.

Kan foretage opkald men ikke modtage?

Vælg, hvilke enheder du modtager opkald
 • Åbn appen Voice .
 • Øverst til venstre skal du trykke på menuen. Indstillinger.
 • Slå Indgående opkald til under "Opkald".
 • Under "Mine enheder" kan du deaktivere de enheder, du ikke vil modtage opkald på.

Hvordan slår man banke på fra på Samsung?

Åbn indstillinger > gå til Telefon > Gå til Opkald venter (det samme som "Banke på") > Flere indstillinger > Tjek af i "Banke på".

Hvad er banke på iPhone?

Med "Banke på" bliver der afspillet en bip-lyd, hvis nogen forsøger at ringe til dig imens du har et igangværende kald. Det giver dig en idé om, at der er travlt på telefonen og at du måske snart skal afslutte opkaldet, for at tage det næste.

Hvad betyder Bruger optaget?

Optaget-tonen skyldes at linjen er optaget. Forsøger man at ringe til sig selv fra en anden telefon, og man ved telefonen ikke er i brug – bør man forsøge sig med en anden telefon tilsluttet. Optaget-tonen håndteres af telefonen, som bestemmer om telefonen er optaget eller tilgængelig.

Hvad siger telefonen hvis man er blokeret?

Når du blokerer et telefonnummer eller en kontakt, kan de stadig lægge en besked til dig på telefonsvareren, men du modtager ikke en notifikation om det. Beskeder, der sendes eller modtages, leveres ikke. Kontakten får heller ikke en notifikation om, at opkaldet eller beskeden blev blokeret.

Hvad betyder viderestilling?

Når din mobil er slukket, uden for dækning el. lign, så viderestilles opkald automatisk til din Telefonsvarer. Men du har også mulighed for at stille disse opkald videre til et alternativt nummer.