:

Hvordan Skravere man i Excel?

Table of Contents:

  1. Hvordan Skravere man i Excel?
  2. Hvordan fjerner man tabeller fra Word?
  3. Hvordan laver man en faktaboks i Word Online?
  4. Hvad er en faktaboks i en artikel?
  5. Hvad er en tekstboks?

Hvordan Skravere man i Excel?

Brug Funktion → Indsæt skravering... for at indsætte en ny skravering. Markér en eksisterende skravering i funktionsliste og brug Funktion → Rediger... for at ændre den. Skraveringen bruges til at markere et område mellem funktionsgrafen og noget andet.

Hvordan fjerner man tabeller fra Word?

Klik på Layout > Slet tabel.

Hvordan laver man en faktaboks i Word Online?

  1. Vælg fanen Indsæt.
  2. Vælg det, som du ønsker at indsætte: Tabel – vælg Tabel, og vælg derefter den ønskede tabelstørrelse. Billede – i billede-gruppen; vælg hvor der skal indsættes et billede fra: Billede – gennemse din enhed for det billede, du vil bruge, og vælg derefter Indsæt.

Hvad er en faktaboks i en artikel?

En faktaboks er en måde, man kan opstille og vise fakta på en nem og overskuelig måde. Faktabokse kan se ud på mange forskellige måder. En citatboks er et udvalgt citat fra artiklen, som har en særlig god forbindelse til tekstens eller afsnittets indhold.

Hvad er en tekstboks?

Du kan bruge tekstbokse til at fange læserens opmærksomhed og på den måde sætte fokus på vigtige afsnit, pointer eller citater i dit doku- ment. Placerer du tekstbokse rundt omkring i teksten, skaber boksene dynamik og gør dit dokument mere spændende at gå til.