:

Hvordan åbner man Hemmelige samtaler på Messenger?

Table of Contents:

 1. Hvordan åbner man Hemmelige samtaler på Messenger?
 2. Kan man skjule beskeder på Messenger?
 3. Hvad er en hemmelig besked på Messenger?
 4. Kan man søge i Messenger?
 5. Hvad er Forsvindingstilstand på Messenger?
 6. Hvordan indstiller man Messenger?
 7. Hvem kan se mine Messenger beskeder?
 8. Hvordan ser man arkiv på Messenger?
 9. Kan man finde gamle Messenger-beskeder?
 10. Hvordan tilføjer man folk på Messenger?
 11. Hvordan fjerner man Forsvindingstilstand?
 12. Hvad betyder rækkefølgen på Messenger?
 13. Hvorfor viser Messenger aktiv?
 14. Kan man være aktiv på Messenger uden at være på?
 15. Kan Messenger spores?

Hvordan åbner man Hemmelige samtaler på Messenger?

End-to-end-krypterede chats er for øjeblikket kun tilgængelige i Messenger-appen på iOS og Android, så de bliver ikke vist i Facebook-chat eller på messenger.com.

Kan man skjule beskeder på Messenger?

Tryk derefter på ikonet taleboble placeret nederst til venstre, find den samtale, du vil skjule, hold fingeren og tryk på knappen (â ‰ ¡) i den menu, der åbnes. Til sidst skal du vælge emnet Arkiv fra boksen, der vises midt på skærmen og voila: chatten arkiveres og skjules fra hovedskærmbilledet til Messenger.

Hvad er en hemmelig besked på Messenger?

En af de mest benyttede apps og programmer i verden til at kommunikere med, er Facebook Messenger og her er det også muligt at føre en hemmelig samtale i Messenger med end-to-end-kryptering. Det betyder, at beskederne kun er til dig og den anden person – ingen andre, heller ikke Facebook vil kunne se dem.

Kan man søge i Messenger?

Under Chats klik på Søg i Messenger øverst til venstre. Søg efter et kontaktnavn, samtalens navn eller et søgeord. Hvis du søger efter et nøgleord, skal du klikke på Søg efter beskeder med "[nøgleord]".

Hvad er Forsvindingstilstand på Messenger?

Hvis du bruger en Android-telefon og ikke giver Messenger adgang til dine fotos, filer og videoer, blokeres du for at tage skærmbilleder eller skærmoptagelser af samtaler i forsvindingstilstand.

Hvordan indstiller man Messenger?

Sådan ændrer du Messengers indstillinger i browseren
 1. Åbn din browser og gå til www.messenger.com - har du ikke logget ind før, skal du gøre det.
 2. Klik så tandhjulet i øverste, venstre hjørne. Klik derefter på “Indstillinger”.
 3. Her er der en knap ved siden af teksten “Vis, når du er aktiv”.
1. jul. 2020

Hvem kan se mine Messenger beskeder?

Dine beskeder er altså helt åbne, og hvis andre får adgang til dem, kan de læse dem uden problemer. Facebook har dog introduceret det, der hedder Hemmelige beskeder, og de er end-to-end krypteret. Man kan dog ikke have gruppesamtaler her, som mange også bruger Messenger til.

Hvordan ser man arkiv på Messenger?

Tryk på dit profilbillede øverst til venstre i Chats. Tryk på Arkiverede chats. Under Chats skal du trykke på Søg øverst.

Kan man finde gamle Messenger-beskeder?

Bare klik Messenger-beskeder fra venstre sidepanel, og se derefter detaljerne i det højre vindue. Find og kontroller derefter den meddelelse, du vil gendanne. I sidste ende skal du klikke på Recover for at få dine slettede Facebook-beskeder.

Hvordan tilføjer man folk på Messenger?

Sådan føjes en person til en samtale:
 1. I Chats skal du åbne den samtale, du vil føje en person til.
 2. Tryk på én eller flere personers navne øverst i samtalen.
 3. Tryk på Tilføj personer eller Opret gruppe med [vens navn].
 4. Vælg eller skriv navnet på de personer, du vil tilføje, og tryk derefter på OK.

Hvordan fjerner man Forsvindingstilstand?

For at aktivere eller deaktivere forsvindingstilstand, skal man stryge opad i en chat. Den er endnu ikke tilgængelig i gruppesamtaler. Facebook oplyser, at tilstanden kun er opt-in, hvilket betyder at du er nødt til at acceptere at gå ind i forsvindingstilstand, når en anden bruger i chatten har aktiveret funktionen.

Hvad betyder rækkefølgen på Messenger?

Hvis du slår Aktiv-status fra på ét sted, vises du stadig som aktiv eller aktiv for nyligt for dine venner og kontakter alle andre steder, hvor du bruger Facebook eller Messenger, medmindre du også slår indstillingen fra på disse andre steder.

Hvorfor viser Messenger aktiv?

Aktiv-status viser dine venner og forbindelser, om du er aktiv, i øjeblikket i samme chat som dem på Facebook eller Messenger eller har været det for nyligt på denne profil.

Kan man være aktiv på Messenger uden at være på?

Åbn Messenger. Klik på dit profilbillede i øverste, venstre hjørne, og klik på Præferencer i den lille menu, der dukker op. Klik på menupunktet Aktiv-status i det vindue, der dukker op, og klik på skyderen i højre side af vinduet, så der kommer til at stå "Aktiv-status: Fra"

Kan Messenger spores?

At søge i en persons fortrolige oplysninger er ganske enkelt og nemt end som så. Facebook Messenger kan dog også bruges til at spore nogens placeringer ved hjælp af appen.