:

Hvad er en tabel i Excel?

Table of Contents:

 1. Hvad er en tabel i Excel?
 2. Hvordan fjerner man en tabel i Excel?
 3. Hvor er datavalidering i Excel?
 4. Hvordan indsætter man tabel i Excel?
 5. Hvordan lærer man den lille tabel?
 6. Hvad er en tabel i matematik?
 7. Hvordan laver man et skema?
 8. Kan man låse enkelte celler i Excel?

Hvad er en tabel i Excel?

Du kan gøre administration og analyse af en gruppe relaterede data nemmere ved at lave en område af celler om til en Excel-tabel (tidligere kendt som en Excel-liste). Bemærk!: Excel-tabeller må ikke forveksles med datatabeller, som er del af en pakke med kommandoer til hvad hvis-analyse.

Hvordan fjerner man en tabel i Excel?

Hvis regnearket Excel har data i et tabelformat, og du ikke længere vil dataene og dens formatering, her er hvordan du kan fjerne hele tabellen. Markere alle cellerne i tabellen, klikke på Ryd og vælge Ryd alle. Tip!: Du kan også vælge tabellen og derefter trykke på Slet.

Hvor er datavalidering i Excel?

Markér de celler, hvor listen skal vises. Klik på Data på båndet, og klik derefter på Datavalidering. Klik på Liste under Tillad under fanen Indstillinger. Klik i Kilde, og skriv den tekst eller de tal (adskilt med semikolon), der skal vises på listen.

Hvordan indsætter man tabel i Excel?

Indsæt en tabel i regnearket. Få mere at vide under Oversigt over Excel-tabeller....Prøv det!
 1. Markér en celle i dine data.
 2. Vælg Hjem > Formatér som tabel.
 3. Vælg en typografi for tabellen.
 4. I dialogboksen Opret Tabel skal du angive dit celleområde.
 5. Markér, hvis tabellen indeholder overskrifter.
 6. Vælg OK.

Hvordan lærer man den lille tabel?

Sørg for, at dit barn kan gå, inden det lærer at løbe. Start derfor gerne med de lette tabeller, så junior forstår fidusen i gangestykkerne. Ofte er 2-, 5- og 10-tabellerne lettest for de små at forstå, da de enten går op i hele tal eller nemt kan tælles på fingrene.

Hvad er en tabel i matematik?

Tabel (lat. tabella lille tavle, diminutiv af tabula tavle) er en statistisk oversigt med tallene ordnede i rubrikker kolonnevis og med lapidarisk tekstangivelse i "hoveder" Den indledes normalt med en forspalte for at sikre overskueligheden og omfatter desuden en sammenstilling af kronologiske forløb (f.

Hvordan laver man et skema?

Prøv det!
 1. Vælg Indsæt > Tabel > Indsæt tabel.
 2. Vælg antallet af kolonner og rækker og indstillingerne for automatisk tilpasning, og vælg derefter OK. Tip!: Markér afkrydsningsfeltet Husk målene for nye tabeller, hvis du ønsker, at alle tabeller skal se ud på denne måde.

Kan man låse enkelte celler i Excel?

Følg disse trin for at låse celler i et regneark: Markér de celler, du vil låse. Klik på den lille pil i gruppen Justering under fanen Hjem for at åbne pop op-vinduet Formatér celler. Markér afkrydsningsfeltet Låst under fanen Beskyttelse, og klik derefter på OK for at lukke pop op-menuen.