:

Hvordan virker Libby?

Table of Contents:

  1. Hvordan virker Libby?
  2. Hvad er Libby?
  3. Hvad er eReolen global?
  4. Kan man downloade lydbøger fra eReolen?
  5. Kan man downloade fra eReolen?

Hvordan virker Libby?

Med app'en Libby får du mulighed for at downloade e-bøger og lydbøger direkte til din enhed. App'en fås til næsten alle platforme, herunder iOS, Android og Windows Phone. Hent app'en via www.meet.libbyapp.com. Første gang du åbner app'en, bliver du bedt om at finde dit bibliotek.

Hvad er Libby?

Libby er en overflod af e-bøger og lydbøger på engelsk for alle aldersgrupper og enhver smag. I Libby finder du også tidsskrifter og magasiner, sprogkurser og musik. Det er eReolenGlobal, der er bibliotekernes tjeneste for udenlandsk e-materiale, der står bag Libby.

Hvad er eReolen global?

eReolen Global er en digital service til dig fra landets biblioteker. eReolen Global indeholder ca. 9900 engelske e-bøger og netlydbøger.

Kan man downloade lydbøger fra eReolen?

Du kan sagtens starte med at lytte online og senere vælge at downloade bogen - læs her, hvordan du downloader bogen til din enhed. Ligegyldigt om du lytter online eller offline, skal du bare lukke app'en/bogen, når du ikke ønsker at lytte mere.

Kan man downloade fra eReolen?

Lyt og læs offline Skal du ud at flyve, ud at gå i ødemarken, rejse til udlandet, eller ønsker du bare ikke at være online, når du skal til at sove, kan du i eReolens apps downloade din bog på forhånd og høre den på din telefon eller tablet, selvom du logger af internettet.