:

Kan ikke tilslutte trådløs printer?

Table of Contents:

 1. Kan ikke tilslutte trådløs printer?
 2. Kan ikke installere printer på Mac?
 3. Hvorfor kan jeg ikke installere printer?
 4. Hvis printeren er offline?
 5. Hvad betyder det at printeren er passiv?
 6. Kan ikke tilslutte HP printer?
 7. Kan ikke få min printer til at virke?
 8. Hvorfor kan jeg ikke printe fra nettet?
 9. Hvad er adgangskoden til HP printer?

Kan ikke tilslutte trådløs printer?

Kontroller, at det trådløse netværksnavn (SSID) på den pc, du vil oprette forbindelse til, er opsat korrekt. Kontakt netværksadministratoren for assistance. Kontroller, at den pc, du vil tilslutte, er tændt. Tænd den, hvis den er slukket, og udfør netværksopsætningen for printeren igen.

Kan ikke installere printer på Mac?

Åbn Apple-menuen, klik på Systemindstillinger, og klik derefter på Printere og scannere. Hvis printeren ikke er på listen, skal du klikke på plustegnet og derefter følge instruktionerne eller vælge printeren og klikke på Tilføj for at fuldføre opsætningen.

Hvorfor kan jeg ikke installere printer?

Du skal muligvis have tilladelse for at installere visse printere. Vælg knappen Start , og vælg derefter Indstillinger >enheder> printere & scannere. Vælg Tilføj en printer eller scanner. Vent på, at den finder printere i nærheden, vælg derefter den, du vil bruge, og vælg Tilføj enhed.

Hvis printeren er offline?

Din printer kan blive vist som offline, hvis den ikke kan kommunikere med din pc. Her er nogle ting, du kan forsøge for at få din printer online igen. Kontrollér, at printeren er tændt og har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din pc. Din printers indbyggede menu bør vise, hvilket netværk den er tilsluttet.

Hvad betyder det at printeren er passiv?

Det kan skyldes: -Manglende forbindelse til internettet. – Undersøg om du mangler at oprette forbindelse til printerens direkte trådløse forbindelse. Når du tilslutter en trådløs printer til et netværk, skal du sørge for, at den er tilsluttet på det samme netværk som computeren.

Kan ikke tilslutte HP printer?

Sørg for, at din Android-enhed er tilsluttet det samme trådløse netværk, som du vil tilslutte printeren. Gå til 123.hp.com fra en browser på din telefon eller tablet, og installer HP Smart-appen. Tænd for printeren. Hvis printeren er i slumretilstand, skal du trykke på knappen Annuller på printerens kontrolpanel.

Kan ikke få min printer til at virke?

Genstart printer og computer
 1. Sluk for printeren.
 2. Gem alle data på din computer og luk alle åbne programmer.
 3. Genstart computeren.
 4. Efter genstart af computeren, skal du tænde for printeren igen.
 5. Hvis problemet fortsætter, efter ovennævnte trin, skal du prøve at installere printerdriveren.
17. dec. 2018

Hvorfor kan jeg ikke printe fra nettet?

Det kan være nødvendigt at gå til producentens websted og finde, downloade og installere den nyeste printerdriver til printeren. Hvis du ikke fik løst problemet ved at opdatere printerdriveren, skal du fortsætte til metode 2.

Hvad er adgangskoden til HP printer?

Gå til 123.hp.com for at downloade HP Smart-appen og derefter konfigurere din printer. For at finde din printerkravkode skal du udskrive en informationsside for webservices fra printerens indbyggede webside.