:

Hvordan får jeg Coronapas i Wallet?

Table of Contents:

 1. Hvordan får jeg Coronapas i Wallet?
 2. Hvor finder jeg Coronapasset?
 3. Hvorfor kan jeg ikke hente coronapas?
 4. Hvorfor virker Wallet ikke?
 5. Hvordan aktiverer jeg Apple Pay?
 6. Hvordan betaler jeg med Apple Wallet?
 7. Hvor kan jeg hente mit coronapas?
 8. Hvorfor kan jeg ikke åbne mit coronapas?
 9. Hvordan downloader jeg coronapas til min telefon?
 10. Hvorfor bliver Apple Pay afvist?

Hvordan får jeg Coronapas i Wallet?

Tilføj et vaccinationskort i Apple Wallet
 1. Åbn appen Kamera fra hjemmeskærmen, Kontrolcenter eller den låste skærm på din iPhone eller iPod touch.
 2. Vælg kameraet på bagsiden.
 3. Hold enheden, så QR-koden vises i søgeren i appen Kamera. ...
 4. Tryk på notifikationen fra appen Sundhed.

Hvor finder jeg Coronapasset?

Her kan du hente dit coronapas for COVID-19 test. Coronapasset lever op til kravene for EU's digitale covidcertifikat. Du kan hente dit coronapas, hvis du er testet negativ for COVID-19 og testen ikke er ældre end syv dage.

Hvorfor kan jeg ikke hente coronapas?

Hvis din app fortsat ikke virker, kan du prøve at slette coronapas-appen og installere den igen. Hvis ovenstående ikke afhjælper dit problem, kan du: skrive til coronapas[email protected] ringe til teknisk support hos sundhed.dk på telefon 32 42 03 03.

Hvorfor virker Wallet ikke?

Kontakt kortudstederen for at se, om de understøtter Apple Pay. Opdater til den nyeste version af iOS eller iPadOS, watchOS eller macOS. Kontroller, at du bor i et understøttet land eller område. Kontroller, at din enhed er kompatibel med Apple Pay.

Hvordan aktiverer jeg Apple Pay?

Kan jeg bruge Apple Pay på en Android- eller Windows telefon? Nej, Apple Pay fungerer kun på kompatible Apple-enheder.

Hvordan betaler jeg med Apple Wallet?

Sådan betaler du med Apple Pay Apple Pay kan bruges i butikker, der tager imod kontaktløse kort. Hold blot din iPhone eller dit Apple Watch hen til terminalen og brug Face ID eller Touch ID til at godkende. Betalingen er gået igennem, så snart du ser et ”OK” på skærmen.

Hvor kan jeg hente mit coronapas?

Her kan du hente dit coronapas for COVID-19 vaccination. Coronapasset lever op til kravene for EU's digitale covidcertifikat. Du kan hente dit coronapas for COVID-19 vaccination umiddelbart efter, du er blevet vaccineret mod COVID-19 første gang.

Hvorfor kan jeg ikke åbne mit coronapas?

Der er i øjeblikket fejl i den nyeste opdatering af coronapas-appen til Android, der betyder, at man ikke kan åbne sit coronapas. Fejlen er i version 1.4.4 til Android, som blev udgivet ved middagstid i dag. Vi arbejder på højtryk for at løse fejlen.

Hvordan downloader jeg coronapas til min telefon?

Coronapas-appen kan nu hentes fra Google Play og Apple App Store. Appen er en brugervenlig, hurtig og sikker måde at dokumentere vaccine, test eller tidligere smitte i ét samlet pas. I appen kan brugeren skifte mellem brug i henholdsvis Danmark og i udlandet, så kun de nødvendige oplysninger vises.

Hvorfor bliver Apple Pay afvist?

Generelt Kan jeg bruge Apple Pay på en Android- eller Windows telefon? Nej, Apple Pay fungerer kun på kompatible Apple-enheder.