:

Kan man selv Fedtfryse?

Table of Contents:

 1. Kan man selv Fedtfryse?
 2. Hvem må ikke få fedtfrysning?
 3. Kan fedtfrysning være farligt?
 4. Hvor effektivt er fedtfrysning?
 5. Hvilken fedtfrysning er bedst?
 6. Hvornår kan man få fedtsugning?
 7. Hvad er bedst fedtsugning eller fedtfrysning?
 8. Hvor længe holder fedtfrysning?
 9. Hvor lang tid holder fedtfrysning?
 10. Er der bivirkninger ved fedtfrysning?
 11. Hvor lang tid går der før fedtfrysning virker?
 12. Hvem kan få en fedtsugning?
 13. Kan alle få fedtsugning?
 14. Hvor meget taber man sig ved fedtsugning?
 15. Hvilken fedtfrysning skal jeg vælge?

Kan man selv Fedtfryse?

Fedtfrysning kort fortalt Når først fedtcellerne er ødelagt, kan de ikke regenerere sig selv. Man fjerner simpelthen fedtceller fra kroppen for altid. Det betyder altså, at man ikke kan danne de samme fedtdepoter efterfølgende!

Hvem må ikke få fedtfrysning?

Vi tilbyder ikke frysebehandlinger til personer under 18 år. Fedtfrysning er kun testet og dokumenteret i forhold til behandling af voksne, så vi kan derfor ikke tilbyde en behandling.

Kan fedtfrysning være farligt?

Er fedtfrysning farligt? Du kan være helt rolig. Fedtfrysning er en ganske ufarlig og veldokumenteret behandling. Der kan være meget få bivirkninger ved fedtfrysning, men de forsvinder alle efter ganske kort tid, og du risikere ikke mén for livet, som ved eksempelvis kirurgiske indgreb.

Hvor effektivt er fedtfrysning?

Fedtfrysning er en yderst effektiv behandling, hvis virkning kan sammenlignes med kirurgisk fedtsugning. Du opnår en reduktion af fedtdepoterne på 20-25 % på én enkelt behandling. Frysning af fedt med Cooltech teknologi er en gennemtestet og veldokumenteret behandlingsform.

Hvilken fedtfrysning er bedst?

Men der findes flere teknologier til denne slags behandling. Det kan være svært at finde rundt i som almindelig forbruger. Derfor har vi samlet nogle argumenter for hvorfor vi mener, Coolsculpting er den bedste teknologi til fedtfrysning. Hos AK Nygart bruger vi den teknologi til fedtfrysning som hedder Coolsculpting.

Hvornår kan man få fedtsugning?

En fedtsugning kan fjerne stædige fedtdepoter, men må ikke bruges som erstatning for slankekur. De bedste resultater ser vi som regel, når patienten er nærmest normalvægtig, men har isolerede fedtdepoter. Sådanne fedtdepoter er ofte hormonelt eller genetisk betingede og forsvinder ikke ved motion og idræt.

Hvad er bedst fedtsugning eller fedtfrysning?

En fedtfrysning er sammenlignet med en fedtsugning langt mere skånsom for kroppen, da der er tale om et ikke-kirurgisk indgreb, hvorfor der ikke kan opstå lige så mange komplikationer og bivirkninger. Fælles for alle bivirkninger ved en fedtfrysning er, at de er meget milde og midlertidige.

Hvor længe holder fedtfrysning?

Resultatet efter CoolTech fedtfrysning er permanent, og de fedtceller, der fryses væk i det behandlede område, er væk for altid. Behandlingen kan gentages efter 12 uger, hvis du ønsker yderligere fedtreduktion. I mange tilfælde ser vi dog, at én er nok.

Hvor lang tid holder fedtfrysning?

HVOR LANG TID HOLDER COOLTECH FEDTFRYSNING? Resultatet efter CoolTech fedtfrysning er permanent, og de fedtceller, der fryses væk i det behandlede område, er væk for altid. Behandlingen kan gentages efter 12 uger, hvis du ønsker yderligere fedtreduktion. I mange tilfælde ser vi dog, at én er nok.

Er der bivirkninger ved fedtfrysning?

Som ved alle behandlinger er der en række kendte bivirkninger ved fedtfrysning. En almindelig bivirkning er at huden der behandles bliver rød, med lidt blå mærker. Disse bivirkninger forsvinder normalt inden for en uge. En anden bivirkning er følelsesløshed i det behandlede område.

Hvor lang tid går der før fedtfrysning virker?

Det tager bare tid for din krop at nedbryde fedtcellerne helt. Det kan tage fra en måned og helt op til tre måneder før det fulde resultat af behandlingen kan ses.

Hvem kan få en fedtsugning?

En fedtsugning kan med fordel tilbydes, hvis du er generet af lokale fedtdepoter, som er svære at komme til livs, selv om du taber dig. De lokale fedtdepoter er arveligt betinget og kønsbestemt. De forsvinder ikke trods slankekure og træning og er derfor specielt velegnede til fedtsugning.

Kan alle få fedtsugning?

Når man er normalvægtig, vil man have en mere elastisk hud, end hvis man er overvægtig. Jo mere elastisk huden er, jo nemmere har huden ved at trække sig sammen efter en eventuel operation, hvilket er forudsætningen for at opnå et flot resultat. Men principielt kan man foretage fedtsugningeralle aldersklasser.

Hvor meget taber man sig ved fedtsugning?

Der er således stor forskel på, hvor meget man taber sig af at få foretaget en fedtsugning af maven og af ansigtet. Patienter taber sig typisk 1-2 kg. Dog kan fedtsugninger kombineret med motion og kost- og livstilsændringer medføre langt større vægttab.

Hvilken fedtfrysning skal jeg vælge?

Fedtfrysning med Coolsculpting-teknikken er en ikke-kirurgisk behandling, der reducerer mængden af fedtceller ved at nedkøle fedtet. Nedbrydningen af fedtcellerne løber over flere uger, og det fulde resultat ses efter 2-3 måneder.