:

Kan ikke tilgå netværksdrev?

Table of Contents:

  1. Kan ikke tilgå netværksdrev?
  2. Kan ikke åbne Stifinder?
  3. Hvad er en Stifinder?
  4. Hvor finder man Stifinder?
  5. Hvor er min Stifinder?

Kan ikke tilgå netværksdrev?

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til et netværksdrev eller en mappe, er den computer, du forsøger at oprette forbindelse til, muligvis slukket, eller måske har du ikke de rette tilladelser. Prøv at kontakte din netværksadministrator.

Kan ikke åbne Stifinder?

Opdatér din nuværende videodriver. Forældede eller ødelagte skærmdrivere kan få Windows Stifinder til at holde op med at fungere. Download og installation af den nyeste skærmdriver kan løse mange af disse problemer. Du kan bruge Windows Update, gå ind på systemproducentens websted eller kontakte producenten direkte.

Hvad er en Stifinder?

path-finder, anv. som navn paa en person i (og som titel paa) en indianerfortælling af Cooper (overs. 1854 og senere)) indianer, der kan finde vej i urskov olgn.; ogs. mere ubest.: person, der er dygtig til at finde vej, færdes paa ukendte steder (i naturen), følge spor olgn.

Hvor finder man Stifinder?

Søg i Stifinder: Åbn Stifinder fra proceslinjen, eller højreklik på menuen Start, vælg Stifinder , og vælg derefter en placering i venstre rude for at søge eller gennemse. Vælg for eksempel Denne pc for at søge i alle enheder og drev på computeren, eller vælg Dokumenter for kun at søge efter filer, der er gemt der.

Hvor er min Stifinder?

Som så mange af gode ting her i livet er Stifinder blevet bedre med alderen. Du kan tjekke det ud Windows 10 ved at vælge ikonet på proceslinjen eller menuen Start eller trykke på Windows-tasten + E på tastaturet.