:

Kan WhatsApp oversætte?

Table of Contents:

 1. Kan WhatsApp oversætte?
 2. Hvordan inviterer man til WhatsApp?
 3. Hvordan laver man en gruppe i WhatsApp?
 4. Hvordan skifter man baggrund på WhatsApp?
 5. Kan man ringe gratis til udlandet med WhatsApp?
 6. Kan man være anonym på WhatsApp?
 7. Kan WhatsApp hackes?
 8. Hvem ejer WhatsApp?
 9. Kan man ringe gratis fra WhatsApp?
 10. Kan man ringe gratis til udlandet?

Kan WhatsApp oversætte?

For at sende en oversættelse via WhatsApp: Gå til appen Microsoft Translator, og tryk på tastaturet. Oversæt den tekst, du vil sende. Tryk på ikonet del (det er ikon med 3 prikker og to linjer, der forbinder.

Hvordan inviterer man til WhatsApp?

How to add a contact
 1. Open WhatsApp.
 2. Go to the Chats tab.
 3. Tap New chat > New contact.

Hvordan laver man en gruppe i WhatsApp?

Sådan oprettes en gruppeWhatsApp
 1. Åbn WhatsApp.
 2. Tryk på WhatsApp-værktøjet eller menuikonet.
 3. Vælg "Ny gruppe".
 4. Tilføj bestemte personer til din nye gruppe ved at trykke på deres navne / numre, og tryk så endelig på pilen, der findes nederst til højre.
 5. Indtast et gruppemedlem eller navn.

Hvordan skifter man baggrund på WhatsApp?

Du kan trykke på et bestemt tapet og derefter stryge til venstre / højre for at se flere baggrunde. Når du har fundet den rigtige, skal du trykke på Indstil for at afslutte. Da processen er den samme uanset hvilken tapettype du vælger, du kan ændre baggrunden for individuel WhatsApp-chat uden problemer.

Kan man ringe gratis til udlandet med WhatsApp?

Ring gratis med WhatsApp på tværs af grænserne Så længe I begge har WhatsApp og har tilgang til internet, kan I komme i kontakt med hinanden ved hjælp af appen. Det gør også appen til en oplagt kommunikationsmulighed, når du er på ferie og gerne vil i kontakt med dem på hjemmefronten.

Kan man være anonym på WhatsApp?

Det vil være en god idé at skjule om dig på WhatsApp, fordi du bliver anonym for nogle eller alle dine kontakter. Det er baseret på valg virkelig. Du er den afgørende faktor. Du kunne vælge at skjule om dig på WhatsApp, hvis du vil, og du kan også gøre "om dig" synlig for alle.

Kan WhatsApp hackes?

Ved hjælp af Spoofing -metoden kan WhatsApp -chats hackes uden fysisk adgang til enheden, og det er det, der gør dem farlige og vanskelige at forhindre. Selvom det er en kompleks opgave, er det ikke helt umuligt.

Hvem ejer WhatsApp?

WhatsApp blev grundlagt af Jan Koum og Brian Acton, som tidligere havde tilbragt tilsammen 20 år hos Yahoo. WhatsApp blev en del af Facebook i 2014, men fungerer fortsætter fortsat som en separat app med et fast fokus på at opbygge en beskedtjeneste, der virker hurtigt og pålideligt overalt i verden.

Kan man ringe gratis fra WhatsApp?

WhatsApp er let at installere og kigger i din telefons kontaktliste - altså telefonbogen. Har du kontakter, som også bruger WhatsApp, dukker de straks op i app'en, hvorefter det er gratis at ringe til dem via WhatsApp, når du er koblet på WiFi. Du behøver ikke engang et telefonnummer, men vælger blot din kontakt.

Kan man ringe gratis til udlandet?

Sådan kan du ringe gratis til udlandet Du skal blot have internetadgang og en app som telefontjeneste. Du kan for eksempel bruge Google Hangouts, Facebook Messenger, Skype, WeChat eller Viber.