:

Kan man have flere Apple-ID på samme Mail?

Table of Contents:

 1. Kan man have flere Apple-ID på samme Mail?
 2. Kan børn få deres eget Apple-ID?
 3. Kan man lave nyt Apple-ID?
 4. Kan man have flere Apple ID?
 5. Kan man have mere end et Apple ID?
 6. Kan man overføre fra et Apple ID til et andet?
 7. Kan man have 2 Apple ID på Mac?
 8. Hvor mange enheder på samme Apple ID?
 9. Hvordan deler man Apple One?
 10. Kan man slå to Apple-ID sammen?
 11. Kan man nulstille Apple-ID?

Kan man have flere Apple-ID på samme Mail?

Log på kontosiden for dit Apple-id. Klik på Rediger i afsnittet Konto. Vælg Tilføj flere under Tilgængelig på.

Kan børn få deres eget Apple-ID?

Børn under 13 år kan ikke selv oprette et Apple-id. (Denne alder varierer efter område.) Hvis du er familiearrangør, kan du i stedet oprette et Apple-id til dit barn.

Kan man lave nyt Apple-ID?

Opret et Apple-id på en anden enhed Hvis du vil oprette et Apple-id på et Apple TV, en Android-enhed, et smart-tv eller en streamingenhed, skal du typisk følge vejledningen på skærmen og indtaste dit fulde navn, din fødselsdato, en e-mailadresse eller et telefonnummer og en betalingsmetode.

Kan man have flere Apple ID?

Hvis du har mere end ét Apple-id, og du vil bruge et andet til at dele køb, skal du ændre dine indstillinger for Familiedeling.

Kan man have mere end et Apple ID?

Kan jeg have mere end én Apple-id-konto? Ja, men det anbefales ikke, da du så ikke vil kunne se din fulde ordreoversigt under den samme Apple-id-konto.

Kan man overføre fra et Apple ID til et andet?

Hvis du vil skifte til en anden Apple-id-konto – ikke ændre den e-mailadresse, du bruger som dit Apple-idkan du logge ud og derefter logge ind med et andet Apple-id. Læs mere om, hvordan du bruger dit Apple-id og holder dine kontooplysninger opdaterede.

Kan man have 2 Apple ID på Mac?

Vælg Apple > Systemindstillinger på din Mac, og klik derefter på Brugere & grupper . Hvis hængelåsen nederst til venstre er låst , skal du klikke på den for at låse indstillingsvinduet op. Klik på knappen Tilføj under listen over brugere. Klik på lokalmenuen Ny konto, og vælg derefter en type bruger.

Hvor mange enheder på samme Apple ID?

Fra afsnittet Enheder på kontosiden for dit Apple-id kan du se alle de enheder, du aktuelt er logget på med dit Appleid, herunder Androidenheder, konsoller og smart‑tv'er: Log på appleid.apple.com*, og vælg derefter Enheder.

Hvordan deler man Apple One?

Kan jeg dele med familien? Hvis du har et Apple One-familieabonnement, kan du dele alle de inkluderede Apple-tjenester med op til fem medlemmer af din familie via Familiedeling. Og Apple TV+ og Apple Arcade inkluderer altid Familiedeling, også hvis du har Apple One-abonnementet for enkeltpersoner.

Kan man slå to Apple-ID sammen?

På din iPhone, iPad eller iPod touch Tryk på Tilføj medlem. Hvis dit barn ikke har et Apple-id, skal du trykke på Opret en konto til et barn. Hvis dit barn allerede har et Apple-id, skal du trykke på Inviter personer. Personen kan indtaste sin adgangskode til Apple-id på din enhed for at acceptere invitationen.

Kan man nulstille Apple-ID?

Indtast dit Apple-id. Har du glemt dit Apple-id? Vælg at nulstille din adgangskode, og vælg derefter Fortsæt. Vælg at besvare dine sikkerhedsspørgsmål, få en e-mail eller indtaste din gendannelsesnøgle.