:

Hvis formel i Excel tekst?

Table of Contents:

  1. Hvis formel i Excel tekst?
  2. Hvad er en funktion tekst?
  3. Hvis en celle indeholder en tekst?
  4. Hvornår er det en funktion?
  5. Hvis celle er tom Excel?

Hvis formel i Excel tekst?

Simple HVIS-eksempler I dette eksempel lyder formlen i celle D2 således: HVIS(C2=1, så returneres Ja – ellers returneres Nej)Som du kan se, kan funktionen HVIS bruges til at evaluere både tekst og værdier. Den kan også anvendes til at evaluere fejl.

Hvad er en funktion tekst?

Med funktionen TEKST kan du ændre den måde, tal vises på, ved at anvende formatering med formatkoder. Det er nyttigt i situationer, hvor du vil have vist tal i et mere læsbart format, eller du vil kombinere tal med tekst eller symboler.

Hvis en celle indeholder en tekst?

Finde celler, der indeholder tekst Følg disse trin for at finde celler, der indeholder bestemt tekst: Markér den område af celler, du vil søge i. Hvis du vil søge i hele regnearket, skal du klikke på en vilkårlig celle. På fanen Hjem i gruppen Redigering skal du klikke på Find og & ogderefter klikke på Find.

Hvornår er det en funktion?

En funktion er i matematik en regel, der til hvert x knytter nøjagtigt et y. Man kan forstå funktioner som en slags maskine, hvor man kommer et x ind, og så spytter den et y ud på den anden side. så spytter funktionen tallet 11 ud. Når x er 3, bliver y altså 11.

Hvis celle er tom Excel?

Nogle gange skal du kontrollere, om en celle er tom, fordi du måske ikke ønsker, at en formel viser et resultat uden input. I dette tilfælde bruger vi HVIS med funktionen ER. TOM: = HVIS(ER.