:

Hvordan får jeg Spotify til at spille på Sonos?

Table of Contents:

 1. Hvordan får jeg Spotify til at spille på Sonos?
 2. Kan man have to Sonos systemer?
 3. Hvorfor kan Sonos ikke afspille Radio?
 4. Hvordan virker Sonos app?
 5. Hvorfor stopper afspilning?
 6. Kan man bruge Bluetooth til Sonos?
 7. Hvad er Sonos AirPlay?
 8. Kan man spille Radio på Sonos?
 9. Kan man høre Radio på Sonos?
 10. Hvordan tilslutter man Sonos One til tv?
 11. Hvordan tænder man Sonos højtaler?
 12. Hvorfor stopper DR lyd app?

Hvordan får jeg Spotify til at spille på Sonos?

Hvordan styrer jeg Sonos med Spotify-appen? Tryk på "TILGÆNGELIGE ENHEDER" på skærmen Afspiller nu i Spotify-appen, og vælg den Sonos-højtaler eller gruppe, du vil bruge. Derefter skal du bare bruge Spotify som normalt.

Kan man have to Sonos systemer?

Sonos S2-app til iOS eller Android Hvis du ikke får dette prompt, så gå til fanen Indstillinger, og tryk på Opret forbindelse til system i nærheden. Hvis der er mere end ét Sonos-system på dette netværk, beder appen dig om at trykke på og slippe Forbind-knappen på det nærmeste Sonos-produkt.

Hvorfor kan Sonos ikke afspille Radio?

Sonos-app til iOS eller Android Tryk på fanen Indstillinger og derefter på Tjenester. Find fanen Musik og indhold, og tryk på Tilføj en tjeneste. Vælg Radio by TuneIn fra listen. Følg instruktionerne på skærmen for at føje denne tjeneste til Sonos.

Hvordan virker Sonos app?

Konfigurer højttaleren på dit hjemmenetværk for at komme i gang med at streame musik, serier og meget mere. Sæt højttaleren i stikket. Tilslut trådløst via WiFi, eller forbind højttaleren og din router med et kabel. Download appen til din mobilenhed, og følg instruktionerne på skærmen.

Hvorfor stopper afspilning?

Det må siges, at bufferen er et hukommelsesrum, hvor data gemmes, så det program, der skal køre det, ikke løber tør for data under en overførsel. Men den buffering, som i princippet er positivt og bekvemt, nogle gange har visse ulemper. For eksempel stopper afspilning ofte, hvilket gør visningen ganske ubehagelig.

Kan man bruge Bluetooth til Sonos?

Bærbare Sonos-produkter kan oprette forbindelse til dine enheder via Bluetooth. For at parre med en Bluetooth-enhed skal du først sætte dit Sonos-produkt i Bluetooth-opdagelsestilstand.

Hvad er Sonos AirPlay?

Brug AirPlay på din iPhone, iPad eller Mac til at streame musik, film, podcasts og anden lyd direkte til dine Sonos-produkter. Sonos understøtter streaming af AirPlay 2-lyd via enhver enhed, som er nævnt i Apples artikel om systemkrav til AirPlay.

Kan man spille Radio på Sonos?

Sonos Radio er en internetradiotjeneste, som kun er tilgængelig på Sonos. Tjenesten omfatter flere end 60.000 radiostationer fra hele verden, herunder et håndplukket udvalg af originale stationer.

Kan man høre Radio på Sonos?

Nu kan du endelig få DRs radiokanaler og podcats direkte ind i Sonos-appen. Det bliver nu fremover lettere at lytte til radio og podcasts direkte fra DR, hvis man bruger Sonos' højtalersystem i hjemmet.

Hvordan tilslutter man Sonos One til tv?

Via den analoge indgang – kaldet line-in – kan du tilslutte eksempelvis en CD-afspiller, en computer, et TV, en iPhone-dock eller hvad du nu måtte have lyst til. Du skal bemærke at de understøttede enheder kun har hver én indgang. Du kan altså ikke tilslutte en CD-afspiller og et TV til den samme ene Sonos-afspiller.

Hvordan tænder man Sonos højtaler?

Hold knappen på bagsiden af Roam nede i mindst fem sekunder, indtil du hører tonen for slukning, og lyset over Sonos-logoet slukkes. Vent 10 sekunder. Tryk på knappen på bagsiden af Roam for at tænde den igen.

Hvorfor stopper DR lyd app?

Hvis lydappen stopper, når du slukker din skærm, så skal du aktivere, 'Tillad baggrundsaktivitet'. Det gør du på følgende måde: Åben indstillinger. Tryk på Apps.