:

Hvorfor kan jeg ikke ringe på WhatsApp?

Table of Contents:

 1. Hvorfor kan jeg ikke ringe på WhatsApp?
 2. Hvordan installere jeg WhatsApp?
 3. Hvorfor kan jeg ikke ringe?
 4. Kan ikke ringe ud?
 5. Hvad koster det at bruge WhatsApp?
 6. Hvad bruger man WhatsApp til?
 7. Kan man bruge WhatsApp uden WiFi?
 8. Hvorfor kan jeg ikke ringe til et nummer?
 9. Hvorfor kan folk ikke ringe til mig?
 10. Hvordan ringer man gratis til udlandet?

Hvorfor kan jeg ikke ringe på WhatsApp?

Det kan du ikke med WhatsApp Du kan dog ikke anvende appen til at ringe op som en helt almindelig telefon, hvor du bare indtaster et nummer. I WhatsApp kræver det, at vedkommende du ringer til også har appen installeret. Du kan ej heller benytte dig af appen til alarmopkald, hverken i ind- eller udland.

Hvordan installere jeg WhatsApp?

Download og start appen: Download WhatsApp Messenger gratis fra Google Play Store eller Apple App Store. Tryk på WhatsApp-ikonet på din startskærm for at åbne appen.

Hvorfor kan jeg ikke ringe?

Du kan ikke ringe op
 • Nulstil dine APN/netværksindstillinger og genstart mobilen. Sådan gør du på iPhone, Android, Windows Phone.
 • Tag simkortet ud og rens det med en tør klud.

Kan ikke ringe ud?

Du skal starte med at slukke og tænde din mobil, så du tvinger mobilen til at oprette forbindelse til netværket igen. Hvis du efterfølgende stadig ikke kan modtage opkald, og der ikke er driftsforstyrrelser i dit område, så skyldes problemet enten din mobil eller dit sim-kort.

Hvad koster det at bruge WhatsApp?

WhatsApp er en gratis app til din telefon. Skriv, tal og foretag videoopkald med vennerne - uanset hvor i verden, de befinder sig.

Hvad bruger man WhatsApp til?

WhatsApp er let at installere og kigger i din telefons kontaktliste - altså telefonbogen. Har du kontakter, som også bruger WhatsApp, dukker de straks op i app'en, hvorefter det er gratis at ringe til dem via WhatsApp, når du er koblet på WiFi. Du behøver ikke engang et telefonnummer, men vælger blot din kontakt.

Kan man bruge WhatsApp uden WiFi?

Og med gratis* videoopkald kan du føre samtaler ansigt til ansigt, når tale eller tekst bare ikke er nok. Tale- og videoopkald på WhatsApp bruger din telefons internetforbindelse i stedet for taletiden på dit mobilabonnement, så du ikke behøver at bekymre dig om dyre opkaldsudgifter.

Hvorfor kan jeg ikke ringe til et nummer?

Kontroller, om der er blokerede telefonnumre. Gå til Indstillinger > Telefon > Blokerede kontakter. Se, om Viderestil opkald er slået til. Gå til Indstillinger > Telefon > Viderestil opkald, og kontroller, at den er slået fra.

Hvorfor kan folk ikke ringe til mig?

phone er en software fejl som kan rettes ved at nulstille mobilen eller en reinstallering af android. At du ikke kan modtage opkald virker for mig underligt, har du prøvet at teste dit simkort i andre telefoner om de også har samme problem som din android enhed?

Hvordan ringer man gratis til udlandet?

Sådan kan du ringe gratis til udlandet Du skal blot have internetadgang og en app som telefontjeneste. Du kan for eksempel bruge Google Hangouts, Facebook Messenger, Skype, WeChat eller Viber.