:

Hvorfor virker Google Earth ikke?

Table of Contents:

 1. Hvorfor virker Google Earth ikke?
 2. Hvordan ser man pladegrænser på Google Earth?
 3. Hvordan tegner man på Google Maps?
 4. Hvor ofte opdateres Google Earth?
 5. Er Google Earth Pro gratis?
 6. Hvad er en højdeprofil?
 7. Hvordan kan jeg bruge Google Earth?
 8. Hvornår er Google Maps billeder fra?

Hvorfor virker Google Earth ikke?

Reparer problemer med Google Earth Pro. Brug reparationsværktøjet til Google Earth til at gøre det lettere at rydde cachen eller løse opstartsproblemer. Vælg, hvilket problem med Google Earth Pro der skal løses: Ryd diskcachen: Slet de filer, der sikrer hurtigere indlæsning af indhold fra din computer.

Hvordan ser man pladegrænser på Google Earth?

Få flere oplysninger om steder, du besøger, ved at få vist lag såsom grænser, etiketter, transport, steder, 3D-bygninger, billeder, 3D-terræn og meget mere. Åbn Google Earth Pro. Markér de lag, der skal vises på kortet, i panelet til venstre under "Lag".

Hvordan tegner man på Google Maps?

Du kan tegne linjer eller med fri hånd, og du kan bruge forskellige farver, ikoner og indsætte tekstbokse. Dit kort bliver gemt i Quikmaps, hvor du opretter en profil, og du kan redigere i det efterfølgende. Tjenesten opretter også et link til dit kort, så du nemt kan sende det til andre.

Hvor ofte opdateres Google Earth?

Hvis du deler din geografiske placering med nogen, opdateres din placering på kortet i Google Maps med jævne mellemrum. Dermed holdes den person, du har delt din placering med, hele tiden opdateret om, hvor du befinder dig.

Er Google Earth Pro gratis?

Google Earth Pro til computer er et gratis program, som kan benyttes af brugere med behov for avancerede funktioner. Importér og eksportér GIS-data, og se historiske billeder, som får dig til at føle dig hensat til en anden tid. Tilgængeligt til pc, Mac og Linux.

Hvad er en højdeprofil?

En højdekurve er en linje på et kort, hvor alle punkter på højdekurven ligger i samme afstand over normal vandstand (kote). Flere højdekurver for forskellige koter gør det muligt at se højdeforandringer i landskabet. Ordet højdekurve bruges ofte fejlagtigt om en højdeprofil.

Hvordan kan jeg bruge Google Earth?

Når du åbner Google Maps-appen, kan du se fem faner nederst på startskærmen:
 1. Gå på opdagelse : Vælg, hvor du skal hen.
 2. Start : Hvad du kan forvente på dine ture.
 3. Gemt : Opret lister, og genfind steder.
 4. Bidrag : Del oplevelser, tilføj oplysninger og anmeldelser, og løs problemer.

Hvornår er Google Maps billeder fra?

I Google Earth vises der ikke nogen indsamlingsdato for 3D-billeder. Dette skyldes, at disse detaljerede luftfotos af terræner og bygninger er indsamlet over flere datoer. Når du kigger på historiske billeder, angiver den dato, der vises på tidsskyderen, at billederne er taget på eller før denne dato.