:

Hvordan får jeg Google til at finde min hjemmeside?

Table of Contents:

  1. Hvordan får jeg Google til at finde min hjemmeside?
  2. Hvad kan Google Search Console?
  3. Hvad koster Google shopping?
  4. Hvad er en god Klikpris?
  5. Er der problemer med Google i dag?

Hvordan får jeg Google til at finde min hjemmeside?

For at komme op og ligge øverst på Google skal du kort fortalt søgemaskineoptimere din hjemmeside, så Google forstår, hvad hjemmesiden handler om. Dernæst skal du sørge for, at den landingsside, du gerne vil have til at ligge øverst, er af højere kvalitet, end de landingssider den konkurrerer med om de samme søgeord.

Hvad kan Google Search Console?

Google Search Console er en gratis tjeneste fra Google, som hjælper dig med at overvåge, vedligeholde og fejlfinde dit websites tilstedeværelse i Googles søgeresultater.

Hvad koster Google shopping?

Dette kan variere utrolig meget fra branche til branche - meget afhængig af efterspørgslen og konkurrencen på dit produkt. Foreslået budget pr. måned til Google vil starte på 1.500 kr. og opefter.

Hvad er en god Klikpris?

Når man skal afgøre om en klikpris er høj eller lav, bør man beregne, hvad man i gennemsnit tjener pr. besøgende. Hvis indtjeningen er større end klikprisen, kan det vise sig at være en god forretning.

Er der problemer med Google i dag?

Tjek Googles driftstatus Google har lavet en særlig side, hvor du kan se driftsstatus på alle Googles tjenester. Her kan du få et hurtigt overblik, over hvilke tjenester, der virker, og hvilke der måtte have tekniske problemer.