:

Hvordan virker Philips Hue Lightstrips?

Table of Contents:

  1. Hvordan virker Philips Hue Lightstrips?
  2. Hvordan opsætter man Philips Hue?
  3. Hvorfor virker Philips Hue ikke?
  4. Kan Philips Hue dæmpes?
  5. Hvad kan du ikke med Philips Hue White Ambiance som du kan med deres color belysning?
  6. Hvor langt rækker Philips Hue bridge?

Hvordan virker Philips Hue Lightstrips?

Philips Hue - Hvordan virker det? Philips Hue kører via dit trådløse netværk i hjemmet, dvs. en Bridge installeres med kabel til din router og så kommunikeres der fra en App på din smartphone eller tablet til de forskellige pærer og lamper du har.

Hvordan opsætter man Philips Hue?

Download Philips Hue appen Gå til App Store eller Google Play Store, og download appen. Kontrollér, at din telefon er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som Bridgen. Find dine Hue lamper i appen, og nyd Philips Hue!

Hvorfor virker Philips Hue ikke?

Jeg kan ikke finde Hue Bridge i App? Kan skyldes, du har fået en ny router og i så fald at Bridgen har fået tildelt en ny IP, som den ikke kan forstå. Sluk og tænd for strømmen på både din router og din Hue Bridge. Vent til alle lamper lyser konstant blå på Bridge og det skulle virke igen.

Kan Philips Hue dæmpes?

Hue White er til det mest basale både når du er hjemme og på ferie, du kan opsætte automatisk tænd/sluk lys, du kan dæmpe lyset og Hue White er til både udendørs og indendørs.

Hvad kan du ikke med Philips Hue White Ambiance som du kan med deres color belysning?

White. Hue White er, nøjagtig som navnet antyder, hvide pærer. Her kan du styre tænd/sluk og dæmpe pæren (som med alle Hue-pærer), men du har kun den farvetemperatur, som pæren leveres med.

Hvor langt rækker Philips Hue bridge?

Fra Hue-bridgen til en lampe er rækkevidden cirka 10-20 meter, afhængigt af om der er vægge eller lignende imellem, der kan forstyrre. Det smarte ved Zigbee-teknikken, som Philips Hue benytter, er, at de enheder, der er koblet til Hue-bridgen, også kan kommunikere indbyrdes.