:

Hvad er forskellen på iMessage og sms?

Table of Contents:

  1. Hvad er forskellen på iMessage og sms?
  2. Hvorfor er nogle beskeder grønne og andre blå?
  3. Hvorfor sender min iPhone sms som iMessage?
  4. Hvorfor står der iMessage?
  5. Hvad betyder grøn sms iPhone?
  6. Kan man se om sms er læst iPhone?
  7. Hvorfor sender Messenger ikke beskeder?
  8. Hvorfor kan jeg ikke sende Messenger?
  9. Hvad betyder det at beskeden kun er sendt men ikke leveret på messenger?

Hvad er forskellen på iMessage og sms?

iMessage bruges til at sende beskeder på iPhones. iMessage-beskeder der bliver sendt mellem iPhones bruger data, og bliver ikke takseret som sms-/mms-beskeder. Beskeder fra iMessage til Android-mobiler bliver sendt som normale sms-/mms-beskeder.

Hvorfor er nogle beskeder grønne og andre blå?

Hvis du kommunikerer mellem to Apple-enheder med iMessage aktiveret, ser du blå meddelelser. Hvis du kommunikerer med en enhed, der ikke bruger iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone, der ikke har iMessage tændt - vil du se grønne beskeder.

Hvorfor sender min iPhone sms som iMessage?

iMessage-beskeder er beskeder, fotos eller videoer, der sendes til iPhone, iPad eller iPod touch eller Mac-computere via et Wi-Fi-netværk eller mobildatanetværk. Disse beskeder krypteres altid og vises i blå tekstbobler. Du kan slå iMessage til eller fra under Indstillinger > Beskeder.

Hvorfor står der iMessage?

Dette kan have flere årsager: At personen, som du sendte beskeden til, ikke har en Apple-enhed. At iMessage er slået fra på din eller modtagerens enhed. Du kan kontrollere, om iMessage er slået til på din enhed under Indstillinger > Beskeder > iMessage.

Hvad betyder grøn sms iPhone?

Der vises en grøn taleboble At iMessage er slået fra på din eller modtagerens enhed. Du kan kontrollere, om iMessage er slået til på din enhed under Indstillinger > Beskeder > iMessage. At iMessage er midlertidigt utilgængelig på din eller modtagerens enhed.

Kan man se om sms er læst iPhone?

Hvis du ser dette ikon, er der ikke noget problem med din telefons forbindelse. Dette indikerer, at beskeden er leveret til modtagerens enhed. Hvis både du og din kontakt har læsekvitteringer aktiveret, dette indikerer, at din kontakt har læst beskeden.

Hvorfor sender Messenger ikke beskeder?

Nogle årsager til, at du ikke kan sende beskeder: Du har sendt mange beskeder for nylig. Dine beskeder strider mod Facebooks fællesskabsregler. Problemer med din app, telefon eller dit internet.

Hvorfor kan jeg ikke sende Messenger?

Hvis det stadig ikke fungerer, kan en af årsagerne til det være, at: Den person, du prøver at sende en besked til, har deaktiveret eller slettet sin konto. Du har blokeret den person, du prøver at sende en besked til, eller vedkommende har blokeret dig.

Hvad betyder det at beskeden kun er sendt men ikke leveret på messenger?

En blå cirkel med et flueben betyder, at beskeden er sendt, men ikke at den er leveret endnu. En blå cirkel fyldt med et flueben betyder, at meddelelsen er leveret, dvs. den har nået brugerens konto, som nu er tilgængelig for modtageren at få adgang til.