:

Hvorfor kan jeg ikke sende billeder på sms?

Table of Contents:

 1. Hvorfor kan jeg ikke sende billeder på sms?
 2. Hvordan laves gruppe sms?
 3. Hvorfor kan jeg pludselig ikke sende mms?
 4. Hvorfor kan jeg ikke sende billeder på sms iPhone?
 5. Hvordan laver man en gruppe inde på beskeder?
 6. Hvorfor er nogle sms beskeder grønne og andre blå?
 7. Kan ikke sende mms over 1 mb?
 8. Kan ikke sende mms Android?
 9. Hvor finder jeg mms fanen på iPhone?

Hvorfor kan jeg ikke sende billeder på sms?

Oplever du problemer med at bruge data eller sende/modtage MMS, skal du genstarte din mobil. Gør det ikke en forskel, skal du sikre, at indstillingerne står korrekt på mobilen. Find din model på siden her og følg guiden for henholdsvis netværks- og MMS-indstillinger. Send en MMS til dig selv og se om den går igennem.

Hvordan laves gruppe sms?

Opret en gruppe
 1. Åbn appen Kontakter på din Android-telefon eller -tablet.
 2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen. Opret etiket.
 3. Angiv et etiketnavn, og tryk på OK. Føj en kontakt til en etiket: Tryk på Tilføj kontakt. vælg en kontakt.

Hvorfor kan jeg pludselig ikke sende mms?

Virker mms stadig ikke, så kan du tjekke følgende: Er softwaren på din telefon opdateret? Vælg 'Indstillinger' > 'Softwareopdatering'. Er mobile data er slået til? Vælg 'Indstillinger' > 'Forbindelse' > 'Databrug'.

Hvorfor kan jeg ikke sende billeder på sms iPhone?

Hvis du vil sende en besked som iMessage eller mms, skal du have en mobildata- eller Wi-Fi-forbindelse. ... Hvis du ikke har mulighed for at slå Mms-besked eller Gruppebeskeder til på din iPhone, kan det skyldes, at din operatør ikke understøtter det. Sørg for, at din enhed har nok plads til at modtage billeder og videoer.

Hvordan laver man en gruppe inde på beskeder?

Hvis du vil sende en gruppe SMS på iPhone med standard funktionerne, er der kun den mulighed at oprette en ny SMS, tilføje alle du vil sende en SMS til, en for en, og derefter sende SMS'en. Næste gang du vil sende til samme gruppe, vælger du den samme samtale, og sender den nye besked.

Hvorfor er nogle sms beskeder grønne og andre blå?

Hvis du kommunikerer mellem to Apple-enheder med iMessage aktiveret, ser du blå meddelelser. Hvis du kommunikerer med en enhed, der ikke bruger iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone, der ikke har iMessage tændt - vil du se grønne beskeder.

Kan ikke sende mms over 1 mb?

En mms-besked kan højst fylde 2MB. I praksis vil de fleste mobiltelefoner automatisk tilpasse billeder/videoer, så de får en fornuftig størrelse for mms. Men er måske blot generelt hvad den kan fylde. Husk nu ligeledes på at det ikke er muligt at sende en MMS der er større end 1 Mb.

Kan ikke sende mms Android?

Hvis du ikke kan sende mms'er Genstart mobilen. Når du genstarter mobilen vil den automatisk rette eventuelle fejl og søge efter nye softwareopdateringer. Er der en softwareopdatering klar, så anbefaler vi, at du henter den.

Hvor finder jeg mms fanen på iPhone?

Vælg 'Indstillinger' > 'Beskeder' > 'SMS/MMS'. Her kan du slå 'mms-beskeder' til eller fra.