:

Hvad koster det at bygge et typehus?

Table of Contents:

  1. Hvad koster det at bygge et typehus?
  2. Hvor meget koster det at bygge et træhus?
  3. Hvad koster et nyt hus på 150 kvm?
  4. Hvor billigt kan man bygge et træhus?
  5. Er det billigere at bygge et træhus?

Hvad koster det at bygge et typehus?

I 2019 byggede vi parcelhuse i prisspændet fra 1.500.000 kr. til 5.000.000 kr., men der er i udgangspunktet ingen øvre eller nedre grænse for, hvad vi vil bygge. Kontakt vores byggerådgivere i dag og kom nærmere en pris på jeres drømmehus.

Hvor meget koster det at bygge et træhus?

Hvad koster det at bygge et træhus? add. Mange ting kan påvirke prisen på byggeriet af et træhus, ligesom hvis det var et muret hus. Det er muligt at få et klassisk, muret typehus til en kvadratmeterpris på 13-15.000 kr.

Hvad koster et nyt hus på 150 kvm?

Ud fra vores prisstatistik ser vi, at nybyggede huse af normal standard og størrelse ofte vil ende op med en kvadratmeterpris på omkring 18.000 kr. De billigste projekter kan komme ned i omkring 14.000 kr. pr. kvadratmeter.

Hvor billigt kan man bygge et træhus?

Hvis man blot har 2,2-2,3 millioner så bliver hele projektet meget mere realistisk. Det vil ikke være usandsynligt at man kan stå med et færdigt hus på 130 m2 til 2,3 millioner. Med de omkostninger som der er til lån, betyder det ofte max vil koste 1-2.000 kr. mere pr måned at bygge for de ekstra 300.000 kr.

Er det billigere at bygge et træhus?

Det er billigere at bygge et træhus end et murstenshus. Prisen er mindst 10 procent billigere for et træhus. I mange tilfælde vil ydervægge til et træhus blive fremstillet på en fabrik og transporteret til byggepladsen i ét stykke klar til at blive sat op.