:

Hvordan retter man skæve briller?

Table of Contents:

  1. Hvordan retter man skæve briller?
  2. Hvordan renser man brillestel?
  3. Hvad skal man rense briller med?
  4. Hvad skal man pudse briller med?
  5. Kan man blive svimmel af nye briller?
  6. Kan man få hovedpine af nye briller?
  7. Kan man bøje brillestel?
  8. Kan man reparere brillestel?
  9. Kan man fortryde køb af briller?
  10. Kan man selv lave brillerens?

Hvordan retter man skæve briller?

Juster briller der sidder skævt Det ene brilleglas sidder højere på ansigtet: Bøj forsigtigt den modsatte spids af brillestangen nedad. For eksempel, hvis det højre glas sidder lidt højere oppe, så bøjer du den venstre spids. Spidsen er den del af stellet, der bøjes bag øret.

Hvordan renser man brillestel?

Med følgende tips kan du være sikker på, at dit brillestel bevares lige så flot, som da du købte det: Lunkent, rindende vand og en dråbe pH-neutralt opvaskemiddel sikrer et godt resultat af rengøringen.

Hvad skal man rense briller med?

Når du skal vaske dine briller, skyller du dem først under rindende vand. På den måde fjerner du støv og andet smuds på dine brilleglas. Herefter tørrer du forsigtigt glassene af med en mikrofiberklud. Du kan også anvende brillerens enten i spray eller som servietter, som du kan købe hos enhver optiker.

Hvad skal man pudse briller med?

Det mest effektive er dog en mikrofiberklud og brillerens. Efter du har tørret brillerne af, sprøjter du lidt brillerens på kluden. Med den fugtige klud pudser du glassene og stellet, mens du forsigtigt holder fast på brillestellet, så det ikke vrider sig.

Kan man blive svimmel af nye briller?

Det er meget normalt at førstegangs-brugere kun ser stellet af deres briller de første par dage. Hvis du bruger briller med høj styrke er det også normalt at opleve at blive svimmel og få hovedpine. Dette skyldes at hjernen skal tilpasse sig det nye forbedrede syn.

Kan man få hovedpine af nye briller?

Mens dine øjne vænner sig til dine nye brilleglas, kan du måske opleve hovedpine og kvalme – men det går som regel hurtigt over. Det er helt naturligt, for nye briller kræver noget tilvænning - men selvom det kan være generende, er det vigtigt, at du fortsætter med at bruge brillerne.

Kan man bøje brillestel?

Efter du har varmet brillestangen i ca. 30 sekunder, kan man begynde at bøje lidt. Bøj forsigtigt men bestemt. Det er en fordel at holde brillestangen med begge hænder og placere tommelfingrene på undersiden, hvor du ønsker at bøje den.

Kan man reparere brillestel?

Hos Brillereparation.dk har vi erfaringen og udstyret til at håndtere reparation af alle typer briller. Vi har gennem mange år repareret briller for en lang række danske optikere – altid med faglighed og punktlighed i højsædet. Du vil opleve en lynhurtig ekspedition og fejlfri reparation.

Kan man fortryde køb af briller?

Selv om der går 14 dage, før du får brillerne, gælder købet fra bestillingsdatoen. Købet i butikken er bindende, så brillebutikken er ikke forpligtet til at lade handlen gå tilbage, hvis du fortryder.

Kan man selv lave brillerens?

I stedet for at købe den dyre brillerens laver jeg den selv: Hæld vand i en sprayflaske med håndpumpe, tilsæt en dråbe sulfo og ca. to spsk. sprit, ryst flasken, og du har et udmærket og billigt rensemiddel til alle glasflader.