:

Hvad er Lokationshistorik?

Table of Contents:

 1. Hvad er Lokationshistorik?
 2. Hvordan deaktivere jeg Beskyttet søgning?
 3. Hvordan sender man en pin?
 4. Hvor har jeg været i verden app?
 5. Hvor kan man se hvor man har været på iPhone?
 6. Hvorfor har jeg beskyttet søgning?
 7. Hvad er beskyttet søgning?
 8. Hvad er Lokalitetstjenester?
 9. Hvor langt har jeg gået idag?
 10. Hvor mange km har jeg gået i dag?
 11. Hvor mange lande har du besøgt?

Hvad er Lokationshistorik?

Når Lokationshistorik er aktiveret
 • Kun at rapportere din placering fra nogle af dine enheder, men ikke alle.
 • At rapportere din placering fra alle dine enheder.
 • At deaktivere Placeringshistorik for din Google-konto.

Hvordan deaktivere jeg Beskyttet søgning?

Gå til indstillingerne for Beskyttet søgning på din Android-telefon eller -tablet....
 1. På startskærmen i Android TV skal du rulle ned og vælge Indstillinger.
 2. Under "Præferencer" skal du vælge Søg. Filter for Beskyttet søgning.
 3. Vælg Til eller Fra.

Hvordan sender man en pin?

2. Ønsker du at dele din aktuelle placering, så trykker du på den blå markør (rund blå prik) og er der flere steder knyttet til stedet, trykker du på den blå markør og vælger det helt præcise sted. 3. Nederst på skærmen står adressen, den trykker du på og så kan du vælge at dele lokationen.

Hvor har jeg været i verden app?

Med Visited vil du ikke kun kunne føre en logbog over alle de lande, regioner og byer, du har været i, men du vil også kunne se hvad du har opnået i smukke gengivelser via et verdenskort, som du stolt kan dele med andre. Et digitalt kort, om du vil!

Hvor kan man se hvor man har været på iPhone?

Sådan ser du dine lokalitetsdata på et kort Åbn din iPhones Indstillinger. Tryk på Anonymitet. Scroll ned og tryk på Væsentlige lokaliteter. Nu vises en liste med steder, du har været.

Hvorfor har jeg beskyttet søgning?

Beskyttet søgning er muligvis låst af den enhed eller det netværk, du er på. Beskyttet søgning kan f. eks. være indbygget i offentlige Wi-Fi-netværk, operativsystemets indstillinger for familiebeskyttelse eller antivirussoftware.

Hvad er beskyttet søgning?

Lås Beskyttet søgning på de enheder, du administrerer Hvis du er forælder i barnets Google-familiegruppe, kan du lade Beskyttet søgning være aktiveret for dit barns konto på forældrestyrede Android-enheder og Chromebooks med Family Link. Få flere oplysninger om Søgning og dit barns Google-konto.

Hvad er Lokalitetstjenester?

Du kan bruge lokationsbaserede tjenester, f. eks. bedre lokale søgeresultater såsom pendlerforslag og restauranter i nærheden. Disse resultater er baseret på din telefons lokation, når du har slået lokation til i indstillingerne.

Hvor langt har jeg gået idag?

Find dine rejser Du kan finde ud af, hvor langt du har rejst, og hvordan du har rejst, f. eks. til fods, på cykel, i bil eller med offentlig transport. Afstandene på din Tidslinje måles i mil eller kilometer afhængigt af dit land eller område.

Hvor mange km har jeg gået i dag?

Du kan se din gåtur på et kort, se både antal skridt, kilometer og total tid, du har gået, samt hvor mange gåture du har været på, hvis du trykker på Gem efter hver gåtur. Du kan holde pause undervejs på din tur ved at trykke Pause gåtur, og du kan altid genoptage turen ved at trykke Genoptag gåtur.

Hvor mange lande har du besøgt?

Stamp map fra Luckies er et flot verdenskort hvorpå du kan registrere dine rejser, hvilke lande du har besøgt og hvilke du ønsker at besøge. Du får 2 stempler med til registrering, og du kan også selv notere på kortet.