:

Hvordan starter jeg et Zoom møde?

Table of Contents:

 1. Hvordan starter jeg et Zoom møde?
 2. Hvordan chatter man på Zoom?
 3. Hvordan fungere Zoom?
 4. Hvordan fungerer Zoom møde?
 5. Hvordan zoomer man ud på skærmen IPhone?
 6. Kan man deltager i Zoom møde?
 7. Hvordan bruger jeg Zoom?
 8. Hvor mange kan deltage på Zoom?

Hvordan starter jeg et Zoom møde?

Det første skærmbillede viser mødeoversigten i Zoom internet browser med knappen ”start”, som du skal trykke på for at starte dit møde. Du kan også klikke på mødets titel – så får du en knap frem med ”Start this meeting”. Vælg den metode, der fungerer bedst for dig.

Hvordan chatter man på Zoom?

For at få adgang til ​chatten​, hvor du kan ​kommunikere skriftligt​med mødets deltagere og sende filer, skal du trykke på chat-ikonet i bunden af møde-vinduet. I chatten kan du skrive beskeder til ​alle deltagere​, eller vælge at skrive ​privat​til en bestemt deltager.

Hvordan fungere Zoom?

Zoom meeting De kan være med på mødet fra pc, mac, Smartphone og tablet. Første gang du “kommer på” – altså skal deltage i et møde, bliver du bedt om at downloade en lille stump program. Det sker helt automatisk og du skal kun gøre det dén ene gang. På Smartphone og tablets skal du downloade Zooms app.

Hvordan fungerer Zoom møde?

Når man opretter et møde, er man Host (vært). Når man vil starte et møde, vælger man på Host a meeting, hvor man kan vælge mellem med video, uden video og et møde, hvor man deler skærmen. Inden mødet starter, er der en mulighed for at teste om højttalere og mikrofon virker.

Hvordan zoomer man ud på skærmen IPhone?

Du kan slå Zoom fra i Indstillinger på din enhed
 1. Hvis du ikke kan åbne Indstillinger, fordi symbolerne på hjemmeskærmen er forstørrede, skal du trykke to gange med tre fingre på skærmen for at zoome ud.
 2. Du kan slå Zoom fra ved at gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Zoom og derefter trykke for at slå Zoom fra.
20. jan. 2020

Kan man deltager i Zoom møde?

Det er muligt at deltage i et Zoom-møde uden at man skal have Zoom-klienten installeret. Man kan deltage i Zoom-møde via ens webbrowser.

Hvordan bruger jeg Zoom?

Sådan kommer du i gang med Zoom
 1. Klik på det mødelink, du har modtaget fra mødets afvikler.
 2. Sig ja, når den beder dig åbne Zoom programmet eller installer Zoom programmet, hvis det er dit første Zoommøde.
 3. Godkend at Zoom får adgang til brug af din mikrofon og kamera på din computer.

Hvor mange kan deltage på Zoom?

Med Zoom kan to personer mødes virtuelt, men der kan også være flere hundrede deltagere. Zoom kan bruges på pc, Mac, Linux, smartphones og tablets, og der findes både en gratis-udgave og betalingsudgaver.