:

Hvordan får jeg forbindelse fra PC til TV?

Table of Contents:

 1. Hvordan får jeg forbindelse fra PC til TV?
 2. Hvordan caster man fra computer til TV?
 3. Hvordan Chromecaster man fra computer?
 4. Hvordan tilslutter man Smart TV?
 5. Hvordan deler jeg min skærm i to?
 6. Hvordan får man et HDMI kabel til at virke?
 7. Hvorfor kan jeg ikke caste fra min PC?
 8. Hvordan får man Chromecast til at virke?
 9. Kan man Chromecast fra computer til TV?
 10. Kan ikke oprette forbindelse til Smart TV?
 11. Hvordan caster man fra mobil til TV?
 12. Hvordan laver man Splitskærm?
 13. Kan ikke få HDMI til virke?
 14. Hvordan bruger man HDMI kabel?

Hvordan får jeg forbindelse fra PC til TV?

Hvis både din computer og dit TV har en HDMI-indgang, kan du med fordel købe et HDMI-kabel. Fordelen ved et HDMI-kabel er, at både lyd og billede bliver overført til TVét. HDMI-kabler er temmelig dyre hos traditionelle elektronikforhandlere, men de kan købes billigt på nettet.

Hvordan caster man fra computer til TV?

Google Chromecast er et billigere alternativ, der virker over et bredere udvalg af enheder – Windows, Linux og Android såvel som Mac og iOS. Du kan streame medie-indhold fra din mobil ved at bruge en række forskellige understøttede apps, og det vil glæde dig at høre, at både Emby og Plex er understøttet.

Hvordan Chromecaster man fra computer?

Brug din Chrome-browser til at få adgang til videoer, billeder, musik og andet indhold på dit fjernsyn. Du klikker bare på Cast-knappen i din browser og vælger din Chromecast-enhed. Spejl din Android-telefon eller -tablet på dit fjernsyn. Se dine præsentationer, billeder og dokumenter på en større skærm.

Hvordan tilslutter man Smart TV?

Tryk på knappen HOME, og vælg derefter [Indstillinger] — [Netværk og internet]. Vælg et netværk, som du vil oprette forbindelse til, og indstil adgangskoden. Hvis tv'et ikke kan sluttes til internettet/netværket, henvises der til siden Tv'et kan ikke oprette forbindelse til internettet/netværket..

Hvordan deler jeg min skærm i to?

Klik på Del min skærm for at vælge, hvilken skærm du vil dele. Derefter bliver du bedt om at vælge den skærm, som du vil vise medarbejderen. Som standard er det dit skrivebord, der er valgt. Klik på knappen Start Skærmdeling, når du har valgt den skærm, du vil dele.

Hvordan får man et HDMI kabel til at virke?

Tag strømkablet ud af den eksterne enhed. Sæt strømkablet i igen efter et minut, og start enheden. Vent 3-5 minutter på, at de afslutter deres opstartsprocesser. Sæt først HDMI-kablet i fjernsynet og derefter i enheden.

Hvorfor kan jeg ikke caste fra min PC?

Hvis din Chromecast står på listen, er den på det samme netværk som din Android-enhed. Hvis din Chromecast ikke står på listen, kan den være forbundet til et andet netværk end din Android-baserede enhed. Gå til Googles supportwebsted for at få hjælp til at skifte netværk.

Hvordan får man Chromecast til at virke?

Konfigurer Chromecast eller Chromecast Ultra
 1. Tilslut din Chromecast.
 2. Download Google Home-appen på din Chromecast-kompatible Android-enhed.
 3. Åbn Google Home-appen .
 4. Følg vejledningen. Hvis du ikke kan finde vejledningen til konfiguration af din Chromecast, kan du gøre følgende: ...
 5. Konfigurationen er gennemført.

Kan man Chromecast fra computer til TV?

Åbn din Chrome browser og klik på cast-ikonet. Nu kan du spejle indholdet på din computers skrivebord eller indholdet i Chrome-browseren. (Bemærk: Du kan streame det meste web-indhold. Dog understøttes sider der benytter extensions såsom Silverlight, Quicktime, og VLC ikke.)

Kan ikke oprette forbindelse til Smart TV?

Hvad skal man gøre, hvis man ikke kan oprette forbindelse til...
 1. Tænd og sluk for fjernsynet. ...
 2. Sørg for, at indstillingen for klokkeslæt er korrekt. ...
 3. Kontroller netværksindstillingerne på fjernsynet. ...
 4. Ryd internethukommelsen. ...
 5. Prøv en kabelforbundet forbindelse, hvis der anvendes en trådløs forbindelse.

Hvordan caster man fra mobil til TV?

Trin 2. Cast skærmen fra din Android-enhed
 1. Sørg for, at din mobiltelefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
 2. Åbn Google Home-appen .
 3. Tryk på den enhed, du vil caste skærmen til.
 4. Tryk på Cast min skærm. Cast skærm.

Hvordan laver man Splitskærm?

Åbn et link i Split View: Tryk og hold på linket, og træk det til højre eller venstre kant af skærmen. Åbn en tom side i Split View: Tryk og hold på vinduesknappen eller knappen Tilføj på værktøjslinjen. Gå til den viste menu, og tryk på Nyt vindue i Split View .

Kan ikke få HDMI til virke?

Det første, du skal gøre, er at slukke for fjernsynet. Dernæst tager du alle kabler, tilbehør og enheder ud af fjernsynet. Dette gælder også et eventuelt CAM-modul, hvis du har sat sådan et i. Vent til LED-indikatoren har været slukket i mindst 1 minut, inden du sætter strømkablet til igen.

Hvordan bruger man HDMI kabel?

Nyere TV-apparater fra det sidste årti har som oftest en HDMI-indgang, hvor du slutter din stationære PC til. Hvis dit TV ikke har en HDMI-indgang, vil du normalt kunne bruge et VGA-kabel sammen med et tilpasset lydkabel. Tryk på knappen "source" på fjernbetjeningen og vælg den rigtige HDMI-kanal.