:

Hvordan tætner man sin hoveddør?

Table of Contents:

 1. Hvordan tætner man sin hoveddør?
 2. Hvordan justere dør som hænger?
 3. Hvad er tætningsbånd?
 4. Hvordan isolerer man en dør?
 5. Hvad er snap in hængsler?
 6. Hvordan lukker man en dør?

Hvordan tætner man sin hoveddør?

En tætningsliste er en liste af gummi, skum eller silikone, der ligger mellem ramme og karm på et vindue eller en dør, så hulrummet imellem bliver tætnet, og der ikke suser luft og kulde ind. Vores tætningslister er selvklæbende og monteres nemt og uden brug af lim, søm, skruer eller værktøj.

Hvordan justere dør som hænger?

Hvad kan du gøre for at fikse en dør, der hænger?
 1. Gå skruerne på alle hængsler på døren igennem en for en. ...
 2. Anvend en hængselretter til at justere hængslerne.
 3. Sæt dørringe i samtlige hængsler. ...
 4. Juster karmen - hvis du har en karm med justerbare karmskruer. ...
 5. Find høvlen frem.

Hvad er tætningsbånd?

En tætningsliste er den bløde gummiliste, der bruges til tætning mellem to elementer. Man ser ofte tætningslister blive brugt ved vinduer og døre, hvor det er monteret mellem en ramme og karm eller i et hulrum mellem fals og karm, så listen tætner mod varmetab og træk.

Hvordan isolerer man en dør?

Kold luft suser ind gennem sprækker og utætheder, men heldigvis findes der en nem og hurtig løsning, der tætner effektivt og længe. Med tætningslister kan du isolere rundt i falsen på døre og vinduer, så de slutter helt tæt. Tætningslister til vinduer og døre holder dit hjem varmt og samtidig sparer på energien.

Hvad er snap in hængsler?

Indstikshængsel eller snap-in hængsel, som de også kaldes, til montering af inderdøre. Indstikshængslet er hvidt, og det er justerbart i højden med +/- 3 mm, så døren ikke går på. Det er 40 mm bredt og 65 mm højt.

Hvordan lukker man en dør?

Skal døren blændes, er det oplagt at lukke af med et træskelet, der beklædes med gipsplader og armeres med filt eller væv. Er du omhyggelig med slibning af samlingerne, kan du undgå fuldspartling.