:

Hvor kan man se sine træninger fra Apple Watch?

Table of Contents:

 1. Hvor kan man se sine træninger fra Apple Watch?
 2. Hvordan starter man Træning på Apple Watch?
 3. Kan Apple Watch måle cykling?
 4. Kan man løbe med Apple Watch?
 5. Hvordan ser appen aktivitet ud på Apple Watch?
 6. Kan man svømme med Apple Watch se?
 7. Hvornår registreres motion på Apple Watch?
 8. Hvordan virker Træning på Apple Watch?
 9. Hvad kan Apple Watch måle?
 10. Hvad betyder Pulsvariation?
 11. Kan man løbe med Apple Watch uden iPhone?
 12. Kan man bruge appel Watch som løbeur?
 13. Kan man sætte et skridtmål på Apple Watch?
 14. Hvordan tæller Apple Watch skridt?
 15. Hvad betyder vanddråben på Apple Watch?

Hvor kan man se sine træninger fra Apple Watch?

Åbn appen Watch på din iPhone. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Træning > Træningsoversigt.

Hvordan starter man Træning på Apple Watch?

Start en træning
 1. Åbn appen Træning på dit Apple Watch.
 2. Drej Digital Crown hen til den træning, du vil lave. ...
 3. Tryk på ...
 4. Vælg et mål for kalorier, tid eller distance, eller vælg Åbent mål (der betyder, at du ikke har indstillet et bestemt mål, men stadig vil have dit Apple Watch til at holde styr på din træning).

Kan Apple Watch måle cykling?

Hastighed og distance: Apple Watch Series 2 og nyere modeller har indbygget GPS, som registrerer disse målinger og viser et kort over din cykelrute i træningsoversigten på din iPhone.

Kan man løbe med Apple Watch?

Åbn appen Træning. Rul ned til Løb udenfor eller Løb indenfor. for at indstille mål for kalorieforbrænding, distance eller tid. Hvis du vil indstille en advarsel om tempo for et løb udenfor, skal du rulle ned, trykke på Indstil eller indstille din tid og derefter vælge Gennemsnit, Aktuelt eller Fra.

Hvordan ser appen aktivitet ud på Apple Watch?

Du kan altid se, hvor langt du er nået, ved at åbne appen Aktivitet på dit Apple Watch. Appen Aktivitet viser tre ringe. Den røde cirkel Bevægelse viser, hvor mange aktive kalorier du har forbrændt. Den grønne cirkel Motion viser, i hvor mange minutter du har udført aktiviteter i rask tempo.

Kan man svømme med Apple Watch se?

Apple Watch SE er vandafvisende ned til 50 meter. Så spring ud i det, og kom i gang med at registrere dine splittider og træningspas i poolen. Og hvis du svømmer i åbent vand, kan du endda kortlægge din rute.

Hvornår registreres motion på Apple Watch?

Appen Aktivitet på Apple Watch registrerer dine bevægelser hele dagen og opmuntrer dig til at nå dine træningsmål. Appen registrerer, hvor ofte du står, hvor meget du bevæger dig, og hvor mange minutter du træner.

Hvordan virker Træning på Apple Watch?

til at skubbe en klapvogn, kan du stadig få registreret din motion med appen Træning. Åbn appen på dit Apple Watch, og tryk på Udendørs gang. Appen Aktivitet bruger armens bevægelser og et accelerometer til at registrere bevægelse, men appen Træning kan bruge accelerometeret, pulsmåleren og GPS.

Hvad kan Apple Watch måle?

Dit Apple Watch bruger dine personlige oplysninger som din højde, din vægt, dit køn og din alder til at beregne, hvor mange kalorier du forbrænder m.m. Når du vil opdatere dine personlige oplysninger, skal du åbne appen Apple Watch på din iPhone.

Hvad betyder Pulsvariation?

Enheden analyserer din pulsvariation, mens du er inaktiv, for at bestemme dit generelle stressniveau. Træning, fysisk aktivitet, søvn, ernæring og livets almindelige stress har alt sammen indflydelse på dit stressniveau.

Kan man løbe med Apple Watch uden iPhone?

Apple Watch Series 2 og nyere og Apple Watch SE har indbygget GPS, der gør det muligt at få mere nøjagtige oplysninger om distance og hastighed under træning udendørs uden din pardannede iPhone.

Kan man bruge appel Watch som løbeur?

Deres Apple Watch 5 er mere end bare et Smartwatch – det er også et glimrende løbeur, fantastisk til træning og god til at holde dig i gang i løbet af dagen.

Kan man sætte et skridtmål på Apple Watch?

Hvis du synes, at dine aktivitetsmål er for krævende eller ikke er krævende nok, kan du ændre dem. Åbn appen Aktivitet på dit Apple Watch. Drej på Digital Crown for at rulle til bunden af skærmen, og tryk så på Skift mål. for at justere et mål, og tryk derefter på Næste.

Hvordan tæller Apple Watch skridt?

Apple Watch
 1. Åbn appen Aktivitet på dit Apple Watch.
 2. Skub opad for at se oplysninger for hver cirkel.
 3. Hvis du vil se mere, f. eks. dine samlede trin, din distance og dine træninger, skal du skubbe opad igen.
 4. Hvis du vil se dit ugentlige resume, skal du skubbe op igen og derefter trykke på Ugentligt resume.
17. dec. 2021

Hvad betyder vanddråben på Apple Watch?

Undervandslås er slået til, og skærmen reagerer ikke på tryk. Drej på Digital Crown for at låse Apple Watch op. Vanddråbesymbolet vises kun på Apple Watch Series 2 og nyere modeller og Apple Watch SE.