:

Hvordan optager man på WhatsApp?

Table of Contents:

  1. Hvordan optager man på WhatsApp?
  2. Hvordan bruger man WhatsApp?
  3. Hvordan opretter man en gruppe på WhatsApp?
  4. Hvordan downloader man WhatsApp?
  5. Hvem ejer Watchapp?

Hvordan optager man på WhatsApp?

Trin 1Start WhatsApp-opkaldsoptager-softwaren på din computer. Trin 2Vælg den Video-optager mulighed. (Hvis du vil optage et WhatsApp-stemmekald, kan du vælge Lydoptager i stedet.) Trin 3Tegn skærmområdet omkring WhatsApp-vinduet.

Hvordan bruger man WhatsApp?

WhatsApp er let at installere og kigger i din telefons kontaktliste - altså telefonbogen. Har du kontakter, som også bruger WhatsApp, dukker de straks op i app'en, hvorefter det er gratis at ringe til dem via WhatsApp, når du er koblet på WiFi. Du behøver ikke engang et telefonnummer, men vælger blot din kontakt.

Hvordan opretter man en gruppe på WhatsApp?

Sådan oprettes en gruppe på WhatsApp
  1. Åbn WhatsApp.
  2. Tryk på WhatsApp-værktøjet eller menuikonet.
  3. Vælg "Ny gruppe".
  4. Tilføj bestemte personer til din nye gruppe ved at trykke på deres navne / numre, og tryk så endelig på pilen, der findes nederst til højre.
  5. Indtast et gruppemedlem eller navn.

Hvordan downloader man WhatsApp?

Download og start appen: Download WhatsApp Messenger gratis fra Google Play Store eller Apple App Store. Tryk på WhatsApp-ikonet på din startskærm for at åbne appen.

Hvem ejer Watchapp?

WhatsApp blev grundlagt af Jan Koum og Brian Acton, som tidligere havde tilbragt tilsammen 20 år hos Yahoo. WhatsApp blev en del af Facebook i 2014, men fungerer fortsætter fortsat som en separat app med et fast fokus på at opbygge en beskedtjeneste, der virker hurtigt og pålideligt overalt i verden.