:

Hvordan får man et domænenavn?

Table of Contents:

  1. Hvordan får man et domænenavn?
  2. Hvem har domænenavnet?
  3. Kan man skifte Domæneudbyder?
  4. Hvem har denne IP adresse?
  5. Hvem ejer C DK?

Hvordan får man et domænenavn?

Et domænenavn kan ikke købes. Man lejer dem rent faktisk i en periode hos DK-Hostmaster, der er repræsentant for danske domæner med endelsen . dk. Det er muligt at leje domænet i op til 5 år ved at registrere sig gennem en af de mange danske domæne udbydere.

Hvem har domænenavnet?

Domænenavne kan i princippet ikke ejes af nogen. Alle domænenavne, der ender på . dk betragtes som en offentlig ressource. Når du registrerer et domænenavn, ejer du derfor ikke domænenavnet.

Kan man skifte Domæneudbyder?

Du kan som sagt altid skifte den senere, når du er helt klar til at flytte. Det her med at man “flytter sit domæne” betyder egentlig blot, at du begynder at betale det igennem din nye udbyder, og det betyder altså ikke, at din hjemmeside, emails osv flyttes til din nye udbyder automatisk.

Hvem har denne IP adresse?

Hver internetprotokol (IP) -adresse, der bruges på internettet, er registreret til en ejer. Ejeren kan være en person eller en repræsentant for en større organisation som en internetudbyder. Mange websites skjuler ikke deres ejerskab, så du kan slå op på disse offentlige oplysninger for at finde ejeren.

Hvem ejer C DK?

De skandinaviske kanaler har siden 2003 været drevet uafhængigt af de øvrige europæiske Canal+-kanaler, og ejes af C More Entertainment, som igen er ejet af den svenske TV4-Gruppen.