:

Hvordan ansøger man om visum?

Table of Contents:

  1. Hvordan ansøger man om visum?
  2. Hvor lang tid tager det at søge om visum?
  3. Hvem kan få visum til Danmark?
  4. Kan en thailænder rejse til Danmark?
  5. Hvad kræver det at komme til Danmark?
  6. Hvordan kan man få sin kæreste til Danmark?

Hvordan ansøger man om visum?

En ansøgning om visum skal indgives af ansøgeren via en repræsentation i udlandet. Der kan være tale om en dansk ambassade, et dansk generalkonsulat eller en udenlandsk ambassade, der behandler visumansøgninger på Danmarks vegne (repræsentationsaftale).

Hvor lang tid tager det at søge om visum?

Hvor lang tid tager det Visumservice at behandle mit visum? Tidsforbruget på behandling af et visum varierer afhængigt af destinationslandet. Visumservice kan behandle visa til mange destinationer på bare én dag. Gå til Visum, og vælg det land, du vil rejse til, for at finde behandlingstiden på et visum.

Hvem kan få visum til Danmark?

Hvis du er statsborger i et visumpligtigt land, og du ønsker at opholde dig i Danmark i en kortere periode, skal du normalt have et visum. Et visum giver dig normalt ret til ophold i hele Schengenområdet i op til 90 dage. Ønsker du at opholde sig i Danmark i længere tid, skal du ansøge om en opholdstilladelse.

Kan en thailænder rejse til Danmark?

Et typisk turistvisum er faktisk et besøgsvisum Såfremt der er tale om en thai-kæreste, og I eventuelt planlægge at gifte jer, så kan vi på samme tid være behjælpelig med at bringe orden i papirerne fra Thailand, så I kan blive gift i Danmark i forbindelse med besøget i Danmark.

Hvad kræver det at komme til Danmark?

Generelle regler for test og isolation efter indrejse Hvis du hverken er vaccineret eller tidligere smittet: Du kan indrejse fra lande i EU og Schengen uden test eller isolation. Ved indrejse fra lande uden for EU eller Schengen, skal du testes senest 24 timer efter indrejse.

Hvordan kan man få sin kæreste til Danmark?

Til den danske ægtefælle gælder følgende krav, som skal opfyldes: Han eller hun skal kunne forsørge både sig selv og den udefrakommende ægtefælle. Ægtefællen i Danmark skal have sin egen bolig med så meget plads, at “boligkravet” er opfyldt. Den danske ægtefælle skal have fast bopæl og være fast bosiddende i Danmark.