:

Hvad kan man blive inden for kunst?

Table of Contents:

  1. Hvad kan man blive inden for kunst?
  2. Hvor mange gange kan man søge ind på kunstakademiet?
  3. Hvad kan man bruge kunsthistorie til?
  4. Hvordan bliver man kunstlærer?
  5. Hvor lang tid tager det at læse til lærer?
  6. Hvordan bliver man underviser på læreruddannelsen?

Hvad kan man blive inden for kunst?

Der findes forskellige kunstuddannelser, du kan læse som for eksempel:
  • billedkunst.
  • performancekunst.
  • kunsthistorie.
  • kunst og designuddannelser.

Hvor mange gange kan man søge ind på kunstakademiet?

12 optaget ud af 130 130 håbefulde ansøgere søgte ind i år. 20 blev inviteret til en samtale, og 12 blev optaget. Men hvad går udvalget egentligt på jagt efter, når de skal tage stilling til de mange indsendte værker?

Hvad kan man bruge kunsthistorie til?

Studiet i kunsthistorie arbejder med kunstværker og omfatter de visuelle kunstarters historie, æstetik og videnskab fra antikken til det 21. århundrede. Hovedkategorierne er maleriet, skulpturen og arkitekturen, men der fokuseres også på design, museologi, fotografi, video og massekommunikative visuelle medier.

Hvordan bliver man kunstlærer?

Læreruddannelsen varer fire år og kombinerer både faglige og pædagogiske vidensområder. Uddannelsen består af faget lærerens grundfaglighed, undervisningsfag (de fag, du skal undervise i), praktikperioder samt et afsluttende bachelorprojekt.

Hvor lang tid tager det at læse til lærer?

Læreruddannelsen er et fuldtidsstudium på 4 år, og du bliver professionsbachelor som lærer i folkeskolen. Uddannelsen består blandt andet af undervisningsfag, gruppearbejde, praktik, observationsarbejde, lærerens grundfaglighed og specialiseringsmoduler, og den afsluttes med et bachelorprojekt.

Hvordan bliver man underviser på læreruddannelsen?

Læreruddannelsen er en professionsbachelor, som varer fire år. For at blive optaget på uddannelsen skal du have en gymnasial adgangsgivende eksamen. I løbet af de fire år lærer du at planlægge din undervisning fagligt og pædagogisk, og der indgår i alt tre praktikforløb, som hver har forskellige temaer.