:

Hvad skal man have i snit for at komme ind i CBS?

Table of Contents:

 1. Hvad skal man have i snit for at komme ind i CBS?
 2. Hvordan dropper jeg ud af CBS?
 3. Hvornår skal man søge valgfag CBS?
 4. Hvornår får man svar fra Den Koordinerede Tilmelding?
 5. Hvornår bliver man smidt ud af CBS?
 6. Hvor mange har søgt CBS?
 7. Hvornår starter kandidatuddannelsen?
 8. Hvornår starter CBS 2021?
 9. Hvornår får man svar på optagelse 2021?
 10. Hvordan finder man ud af om man er kommet ind på studie?
 11. Hvordan er det at studere på CBS?
 12. Hvor mange har søgt CBS 2021?
 13. Hvad er den længste uddannelse?

Hvad skal man have i snit for at komme ind i CBS?

Selvom kvotienten på BSc in International Business ligger højt, og er den højeste på CBS, er den faktisk én af de fem uddannelser, hvor kvotienten er faldet i sammenligning med 2015. I 2015 skulle man have 12,3 i snit for at komme ind, i år er kravet 12,2.

Hvordan dropper jeg ud af CBS?

Hvis du fortryder efter studiestart, er der tale om en reel udmeldelse, og du skal derfor benytte udmeldelsesblanketten på my.cbs.dk under Mit Studie > Planlæg dit studie > Udmeldelse. Husk, at du selv skal være opmærksom på, hvad det har af konsekvenser for din SU.

Hvornår skal man søge valgfag CBS?

Du søger online via Ansøgningsportalen som er åben for efterårssemesteret 2022 fra tirsdag den 7. juni - tirsdag den 14. juni 2022.

Hvornår får man svar fra Den Koordinerede Tilmelding?

Den 28. juli får du svar på, om du er optaget på en af de videregående uddannelser, du søger. Du får ét svar på dine ansøgninger. Enten får du tilbudt en studie- eller en standby-plads på en søgt uddannelse, eller også får du et samlet afslag fra Den Koordinerede Tilmelding.

Hvornår bliver man smidt ud af CBS?

Du har som studerende tre forsøg til at bestå dine eksamener. Det lyder måske umiddelbart af meget, men konsekvensen er til at tage og føle på, hvis du skulle dumpe alle tre forsøg. Du bliver smidt ud af studiet – medmindre du altså får dispensation til et fjerde forsøg.

Hvor mange har søgt CBS?

CBS havde i år 5.111 ansøgere via 1. prioritet og samlet 7.149 ansøgere med 14.226 ansøgninger til i alt 3.110 studiepladser. Alle pladser er fyldt op, og der er desværre ingen ledige pladser eller ventelister.

Hvornår starter kandidatuddannelsen?

Ansøgningsfristen er 1. marts til studiestart i september og 15. oktober til studiestart i februar. Bemærk, at der er særlige frister for ikke-europæiske ansøgere.

Hvornår starter CBS 2021?

I svaret fra CBS vil du få besked om hvilken uddannelse, du er optaget på med studiestart 1. september 2021.

Hvornår får man svar på optagelse 2021?

Svar på din ansøgning Den 28. juli får du svar. Du får kun ét svar på dine ansøgninger, uanset hvor mange uddannelser/uddannelsessteder du har søgt i kvote 1 og kvote 2. Du bliver enten tilbudt en studieplads eller en standby-plads på en søgt uddannelse, eller du får et samlet afslag fra Den Koordinerede Tilmelding.

Hvordan finder man ud af om man er kommet ind på studie?

Fælles for alle uddannelsesstederne er, at du får direkte svar fra uddannelsesstedet selv. De fleste af stederne sender et svar direkte i din e-boks. Men der er også flere uddannelser, hvor man skal ind på hjemmesiden og tjekke, om man er optaget. Og sågar er der få steder, der stadig overbringer meddelelsen med brev.

Hvordan er det at studere på CBS?

CBS dækker alle de klassiske erhvervsøkonomiske og -sproglige fagområder, der knytter sig til ledelse og drift af offentlige og private virksomheder. Derudover forskes der i en række fagområder, som er nødvendige for at forstå de udfordringer virksomhederne står over for i det globale vidensamfund.

Hvor mange har søgt CBS 2021?

Nedenfor finder du ansøgertal for CBS' bacheloruddannelser. HA(it.) HA(jur.) HA(mat.)...Ansøgertal.
Optagelsesområde1. prioriteter 2019 (forskel fra 2018)Alle prioriteter 2019 (forskel fra 2018)
HA(psyk.)331 (+8%)861 (+1%)

Hvad er den længste uddannelse?

Studiet til læge varer 6 år (tidligere 6½ år) og kan læses på Københavns Universitet, Aarhus Universitet, Syddansk Universitet og Aalborg Universitet. Man har ret til SU alle 6 år.