:

Hvad koster FEI pas?

Table of Contents:

 1. Hvad koster FEI pas?
 2. Hvad er FEI?
 3. Hvad er FEI stævner?
 4. Hvad betyder ret i springning?
 5. Hvad er forskellen på C og D stævne?
 6. Hvad er et ridestævne?
 7. Hvad betyder ret i Equipe?
 8. Hvor højt er springene til OL?
 9. Hvad er et C stævne spring?
 10. Hvem må starte C stævner?
 11. Hvad er nationale stævner?
 12. Hvordan får jeg rytterlicens?
 13. Hvad betyder bogstaverne i dressur?
 14. Hvor højt springer heste?
 15. Hvor højt springer man til OL på hest?

Hvad koster FEI pas?

Det er gratis at få den FEI pas ejerskiftet. I skal indsende FEI pas delen + kopi af ejercertifikat til Dansk Ride Forbund, Idrættens Brøndby, og eliteafdelingen vil sørge herfor.

Hvad er FEI?

Om DRF og FEI. DRF(Dansk Ride Forbund) og FEI( (Federation Equestre Interationale) er hhv den danske og den internationale organisation for ridesport. De organiserer alle ride discipliner. De beskriver, at de varetager hestevelfærden.

Hvad er FEI stævner?

FEI-pas (FEI recognition card) (For danske ryttere ved internationale stævner afholdt i DK kræves det først ved start i CSI3*, dvs. her kan der nøjes med at oprette hesten eller ponyen i FEI databasen). Læs mere om FEI pas / FEI registrering.

Hvad betyder ret i springning?

Ved springstævner bliver resultatet angivet af fejl og tid. Først og fremmest gælder det om at være fejlfri – dernæst om at ride den hurtigste runde. For hvert spring, hvor en bom bliver revet ned, gives der fx 4 fejl, ligesom der gives fejl for overskridelse af fejlfri tid, stop og indlagte volter.

Hvad er forskellen på C og D stævne?

Den eneste forskel er at der er flere nerver på, og flere startende. At have stævne erfaring, er en af de ting, der altid holder mig fra at give op.

Hvad er et ridestævne?

Et stævne er kendetegnet ved at: der udskrives klasser og rides efter DRF's programmer/metoder, der er placeringer og/eller der udleveres rosetter.

Hvad betyder ret i Equipe?

100% indskud retur Afmeldelse af start før sidste anmeldelsesdato, giver normalt ret til 100% returnering af indbetalt indskud. En 100% afmelding registreres på følgende måde: Find rytteren frem - brug +J for hurtig søgning.

Hvor højt er springene til OL?

er mellem 1 cm.

Hvad er et C stævne spring?

Det er et internt-stævne hvor man gerne må ride i sit eget tænings ridetøj (hvis dommer tillader det) der må man invitere 3 andre rideklubber til at komme og starte hvis dette ønskes.

Hvem må starte C stævner?

C-stævner Omtales som distriktsstævner, og er åbne for alle rideklubber i landet. Udskrives typisk med enten spring eller dressur og til enten pony eller hest.

Hvad er nationale stævner?

Formålet med nationale stævner på tværs af klasser og alder er: At tilbyde stævner med en høj sportslig kvalitet. At skabe rammen for at pleje sociale relationer.

Hvordan får jeg rytterlicens?

Via din Go-profil kan du nemt og hurtigt erhverve og betale din rytterlicens direkte. Du logger ind på din profil og trykker på feltet ”mine oplysninger”.

Hvad betyder bogstaverne i dressur?

På en dressurbane er der bogstaver, der hjælper rytteren med at vide, hvor de forskellige øvelser skal udføres: bogstaverne A, B, C, E, F, H, K, M, P, R, S, og V er markeret på barrieren. Bogstaverne i bunden G, I, X, L og D er normalt markeret der. .

Hvor højt springer heste?

Det højeste spring - Huaso Den 5. februar 1949, Chile. Under den internationale konkurrence i Santiago lykkedes det i tredje forsøg kaptajn Alberto Larraguinel fra Chile at springe 2,47 meter (2 cm højere end den menneskelige verdensrekord) på sin fuldblodshest Huaso.

Hvor højt springer man til OL på hest?

Det er ved OL, at man normalt møder nogle af de mest krævende baner, og det gælder særligt, hvis man ser på højden af forhindringerne. Det lader også til, at rytterne vil møde meget høje forhindringer, allerede fra den første dag, hvor det er oplyst, at forhindringerne har en højde på op til 165 cm.