:

Hvordan skriver man et afslag på ansøgning?

Table of Contents:

 1. Hvordan skriver man et afslag på ansøgning?
 2. Hvad skal man sige i en Videoansøgning?
 3. Hvordan starter man en uopfordret ansøgning?
 4. Hvordan giver man et pænt afslag?
 5. Hvordan giver man et godt afslag?
 6. Hvad siger man i en videopræsentation?
 7. Hvad er en videopræsentation?
 8. Hvad skriver man i en mail til en uopfordret ansøgning?
 9. Hvordan svarer man på afslag?
 10. Hvad skal en videopræsentation indeholde?

Hvordan skriver man et afslag på ansøgning?

Et eksempel på afslag til en ansøger kunne være: "Tak for din ansøgning til [indsæt stillingens titel]. Vi har modtaget et større antal ansøgninger, og vi har valgt at gå videre med de profiler, som vi har vurderet bedst matcher, hvad vi er på udkig efter. Vi ønsker dig held og lykke med din fremtidige jobsøgning."

Hvad skal man sige i en Videoansøgning?

Manuskript til videoansøgning
 • Fortæl hvem du er, og hvad din motivation er for at søge stillingen.
 • Fremhæv tre ting, som særligt kendetegner dig.
 • Giv en kort og præcis forklaring på, hvad du brænder for.
 • Fremhæv, hvad du kan tilbyde og bidrage med.
 • Skab kontakt og foreslå næste skridt.

Hvordan starter man en uopfordret ansøgning?

Skriv fx:
 1. om et match mellem dig selv og virksomheden: Hvorfor sender du din ansøgning til lige præcis dem og hvad er det, du kan byde ind med?
 2. en kort beskrivelse af dine kompetencer, som er relevante for virksomheden og hvilke opgaver, du kan løse.

Hvordan giver man et pænt afslag?

Et eksempel på afslag: "Tak for din ansøgning. Vi har modtaget xxx ansøgninger, og vi har valgt at gå videre med de profiler, som vi vurderer bedst matcher, hvad vi er på udkig efter. Vi ønsker dig held og lykke med din fremtidige jobsøgning."

Hvordan giver man et godt afslag?

Et godt afslag giver gode ambassadører I kan faktisk overveje at gøre mere, hvis I gerne vil give en endnu bedre kandidatoplevelse: Giv en uddybende begrundelse i mailen med konstruktiv feedback. Det giver kandidaten noget konkret at arbejde videre med. Ring ud til kandidaten.

Hvad siger man i en videopræsentation?

Start med at lave en brainstorm om mulige sætninger, emner og ord, som du skal have med i videoen. Du kan eventuelt finde inspiration i dit skriftlige CV. Spørg tidligere kollegaer, hvad de mener, du skal ”sælge” dig selv på.

Hvad er en videopræsentation?

En ansøgning lavet som en video bliver i dag efterspurgt i flere og flere jobannoncer. I fremtiden kan denne form for ansøgning altså blive en fast del af din jobsøgning. Det kan dog være svært at vide, hvad videoen skal indeholde. Derfor får du i dette indlæg en guide til, hvordan du bedst laver din videoansøgning.

Hvad skriver man i en mail til en uopfordret ansøgning?

Beskriv præcis i din ansøgning, hvad du kan, hvilken opgave du kan løse og hvilken stilling du søger. Jo mere præcis du er, desto nemmere kan virksomheden se, at de har brug for netop en med dine kompetencer. Husk altid at fokusere på, hvad du kan gøre for virksomheden, og ikke hvad virksomheden kan gøre for dig.

Hvordan svarer man på afslag?

Du skal derfor maile tilbage, eller måske endnu bedre ringe til vedkommende, som har givet dig besked for at sige tak for deres udmelding. Du kan desuden sige eller skrive, at du er glad for, at de har fundet den rigtige kandidat til jobbet.

Hvad skal en videopræsentation indeholde?

Forbered dit budskab, så det bliver tydeligt og henvender sig til din udvalgte målgruppe. Stå op, når du optager, og kig ind i kameraet – forestil dig, du skaber øjenkontakt. Smil, træk vejret roligt og tal klart og tydeligt. Iscenesæt din video – tænk over, hvordan du gerne vil sælge dig selv.