:

Hvordan søger man visum til Tyrkiet med fremmedpas?

Table of Contents:

  1. Hvordan søger man visum til Tyrkiet med fremmedpas?
  2. Hvad koster et visum til Egypten?
  3. Hvad er et Konventionspas?
  4. Kan man få midlertidig fremmedpas?
  5. Kan man rejse til Egypten med fremmedpas?
  6. Kan man rejse til Dubai med midlertidig pas?
  7. Kan man få visum til Danmark?

Hvordan søger man visum til Tyrkiet med fremmedpas?

Hvis du er indehaver af et dansk fremmedpas (gråt pas til udlændinge) eller konventionspas (blåt pas til konventionsflygtninge), er du efter ambassadens oplysninger visumpligtig til Tyrkiet. Du skal derfor som udgangspunkt søge om visum på en tyrkisk ambassade inden du rejser til Tyrkiet.

Hvad koster et visum til Egypten?

Danske statsborgere og andre nationaliter, som ønsker at besøge Egypten, skal nu inden afrejse have et godkendt og gyldigt visum til Egypten. Rejsende kan med fordel ansøge om et visum til Egypten igennem denne side. Et visum til Egypten koster 99 USD.

Hvad er et Konventionspas?

Du kan få et konventionspas, hvis du er anerkendt som flygtninge i henhold til flygtningekonventionen af 28. juli 1951. Det betyder, at du kan få udstedt et konventionspas, når du har fået opholdstilladelse efter udlændingelovens § 7, stk. 1, eller § 8, stk.

Kan man få midlertidig fremmedpas?

Hvis du ikke kan få udstedt pas af myndighederne i dit hjemland, fx hvis du er flygtning, kan du ansøge Udlændingestyrelsen om et konventionspas eller fremmedpas. Du kan læse mere om og ansøge om konventionspas og fremmedpas her. Vi kan i visse tilfælde udstede et midlertidigt nødpas (laissez passer).

Kan man rejse til Egypten med fremmedpas?

Pas og Egypten Alle uanset nationalitet og alder skal have eget pas ved indrejse i Egypten.

Kan man rejse til Dubai med midlertidig pas?

Et turistvisum er gratis og gælder i 90 dage under en 180-dages periode. Det er vigtigt at bemærke, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter datoen for din udrejse. Midlertidige og provisoriske pas accepteres ikke.

Kan man få visum til Danmark?

Hvis du er statsborger i et visumpligtigt land, og du ønsker at opholde dig i Danmark i en kortere periode, skal du normalt have et visum. Et visum giver dig normalt ret til ophold i hele Schengenområdet i op til 90 dage. Ønsker du at opholde sig i Danmark i længere tid, skal du ansøge om en opholdstilladelse.