:

Hvad er solgt eller gratis?

Table of Contents:

  1. Hvad er solgt eller gratis?
  2. Hvad betyder Skuffesalg?
  3. Hvad er boligen blevet solgt for?
  4. Hvem skal betale for en tilstandsrapport?
  5. Hvorfor vælge Skuffesalg?
  6. Hvordan får man adgang til Skuffesalg?

Hvad er solgt eller gratis?

Solgt eller gratis er modellen, hvor du kun skal betale for salgsarbejdet og markedsføringen, når og hvis din bolig bliver solgt*.

Hvad betyder Skuffesalg?

Et skuffesalg er et udtryk for, at en bolig ligger i ejendomsmæglerens 'skuffe' og venter på den rigtige køber. Boligen vil derfor ikke blive markedsført på ejendomsmæglerens hjemmeside, sociale medier eller andre steder, ligesom der heller ikke vil stå et til-salg skilt foran boligen.

Hvad er boligen blevet solgt for?

Hvordan finder du ud af, hvad en bolig er solgt for på Boligsiden? Gå på boligsiden.dk. Indtast adressen i ”Lav en lynsøgning”. Klik på ”Se tidslinje” under ”Salgspris seneste”.

Hvem skal betale for en tilstandsrapport?

Det er sælger, der skal bestille og betale for en tilstandsrapport. En tilstandsrapport skal udarbejdes af en beskikket byggesagkyndig. Den byggesagkyndige gennemgår ejendommen grundigt og derefter beskriver han eller hun boligens tilstand på et særligt skema, der er godkendt af Erhvervs- og Byggestyrelsen.

Hvorfor vælge Skuffesalg?

Fordele ved skuffesalg Det er billigere at sælge en bolig ved skuffesalg, end det er ved et typisk salg. Dette hænger sammen med, at du ikke skal betale for udgifter til markedsføring og boligannoncer, når du skal betale ejendomsmæglerens salær.

Hvordan får man adgang til Skuffesalg?

Kontakt mægler og skriv dig op Den bedste måde, at sikre sig adgang til alle boliger, er at fortælle ejendomsmægleren om sine ønsker, lade sig skrive op i køberkartotektet hos ejendomsmægleren og holde tæt kontakt. Som køber kan du også forberede dig – ved at være godkendt til købet i banken.