:

Hvordan søger man om friplads?

Table of Contents:

  1. Hvordan søger man om friplads?
  2. Hvor kan man søge økonomisk hjælp?
  3. Hvor meget koster en institutionsplads?
  4. Hvad er en pasningsordning?
  5. Hvad gør jeg hvis jeg ingen penge har?

Hvordan søger man om friplads?

Men mange børn får ikke automatisk tilsendt et fritidspas. Disse børn skal ansøge om det hos Sport & Fritid, som beskrevet ovenfor. E-mail med personfølsommer data sendes med Digital Post til Sport og Fritid via borger.dk. Gå til borger.dk (åbner i et nyt vindue).

Hvor kan man søge økonomisk hjælp?

Er du i en vanskelig økonomisk situation, kan du søge kommunen om økonomisk tilskud til en række udgifter (hjælp i særlige tilfælde). Du kan fx søge om hjælp til: rimeligt begrundede enkeltudgifter, der er uforudsigelige, hvis du har været ude for ændringer i dine forhold.

Hvor meget koster en institutionsplads?

I gennemsnit koster en vuggestueplads i de fem dyreste kommuner 45.493 kroner, mens en plads i de fem billigste kommuner i gennemsnit koster 27.420 kroner. Det giver en forskel på 18.073 kroner om året.

Hvad er en pasningsordning?

Private pasningsordninger er ordninger, hvor forældre modtager et økonomisk tilskud fra kommunen til brug for ansættelse af en privat børnepasser. Den private pasningsordning baserer sig på en aftale mellem forældrene og den private børnepasser.

Hvad gør jeg hvis jeg ingen penge har?

Hvis du kommer i en akut mangel på penge til helt nødvendige udgifter som for eksempel mad eller boligudgifter, kan du i særlige situationer få akut økonomisk hjælp fra din kommune. Denne form for akut økonomisk hjælp er helt midlertidig.