:

Hvad hedder Rons søster?

Table of Contents:

 1. Hvad hedder Rons søster?
 2. Hvad laver Ron Weasley?
 3. Hvad er Rons tryllestav lavet af?
 4. Hvor er Hogwarts optaget?
 5. Hvem bor Harry Potter med?
 6. Hvor bor familien Dursley?
 7. Hvem bliver Ron Weasley gift med?
 8. Hvad hedder Ron i virkeligheden?
 9. Hvad siger Harry Potter når han tryller?
 10. Kan man besøge Hogwarts?
 11. Er Harry Potter fuldblods?
 12. Hvad hedder Harry og Ginnys børn?
 13. Hvordan kan man kende forskel på Fred og George?
 14. Hvad er Harry Potters adresse hos familien Dursley?
 15. Hvem spiller med i Harry Potter?

Hvad hedder Rons søster?

Biografi. Ron er yngste søn af troldmanden Arthur Weasley og heksen Molly Prewett, hvilket gør ham til fuldblodstroldmand. Han bor sammen med sin familie i Vindelhuset. Ron har fem ældre brødre; Bill, Charlie og Percy, samt tvillingerne Fred og George og i øvrigt en lillesøster, der hedder Ginny.

Hvad laver Ron Weasley?

Ronald Bilius Weasley er fuldblodstroldmand, og bor i Vindelhuset sammen med sin familie. Han har fem brødre; Percy, Fred, George, Charlie og Bill. Hans søster hedder Ginny. Ron og Harry blev gode venner fra første skoledag da Ron og Harry kommer til at sidde i samme kupe i Hogwartsekspressen.

Hvad er Rons tryllestav lavet af?

Denne tryllestav er lavet i resin, og sælges i en flot samler ske. Detaljeret og autentisk replika af Rons anden tryllestav. Den første han har, er en han har arvet efter sin bror Charlie. Første stav knækker, da Harry og Ron "kommer til" at flyve en bil ind i skolens gamle Slagpoppel.

Hvor er Hogwarts optaget?

Hogwarts
Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab
RektorAlbus Dumbledore, Severus Snape og Minerva McGonagall
LokaliseretSkotland
Faste beboereRubeus Hagrid, Firenze Kentaur, Sibyll Trelawney, Argus Filch, Peeves, Næsten Hovedløse Nick, Den Blodrøde Baron, Den Grå Dame, Den Tykke Abbed og Hulkende Hulda

Hvem bor Harry Potter med?

Harry Potter bor hos familien Dursley de første mange år af sit liv. Petunia Dursley er hans moster.

Hvor bor familien Dursley?

Familien Dursley er Harrys mosters familie, der har taget ham i pleje efter hans forældres død. De bor på Ligustervænget 4 i Little Whinging. Gennem alle bøgerne tilbringer Harry sine somre dér, omend modvilligt.

Hvem bliver Ron Weasley gift med?

Efter den sidste bog bliver Ron og Hermione gift, og får 3 børn. Rose Granger Weasley og Hugo Granger Weasley.

Hvad hedder Ron i virkeligheden?

Rupert Grint
Fulde navnRupert Alexander Lloyd Grint
Født24. august 1988 (33 år) Hertfordshire, England
RollerRon Weasley Harry Potter-filmene

Hvad siger Harry Potter når han tryller?

Den kan bruges på to måder: enten ved at sige ”Accio” og den ting man skal bruge, eller ved at pege på tingen med sin tryllestav imens man siger ”Accio”. Fælles for begge er at man skal koncentrere sig om tingen, man skal bruge. Meget smart hvis man ikke kan finde sine nøgler!

Kan man besøge Hogwarts?

I Harry Potter Museum London kan man opleve Hogwarts på egen hånd, heriblandt storsalen og Dumbledores kontor, ligesom at man kan gå ned ad Diagonalstrædet og komme ombord på Hogwarts Expressen med et besøg til Harry Potter Museum London. Når du besøger Harry Potter London, kan du tilmed få en tur på et kosteskaft.

Er Harry Potter fuldblods?

De er begge halvblods - Man kan dog sige at Harry Potter måske har en smule mere magisk blod i årene end Voldemort, men han er absolut ikke fuldblods. præcis som Snape. For at være Muggler-født skal man, som Hermione, være født udelukkende af to mugglere, som intet magi har i sig.

Hvad hedder Harry og Ginnys børn?

Nitten år senere. Efter Voldemorts død, har Harry fået sig et hus og er gift med Ginny Weasley og har fået tre børn, James Sirius, Albus Severus og Lily Luna.

Hvordan kan man kende forskel på Fred og George?

George Weasley Han og hans bror Fred er enæggede tvillinger. Det vil sige at de ligner hinanden fuldstændigt så deres mor Molly Weasley ikke engang kan se forskel på dem. De er altid ude på skæg og ballade, når de ikke er baskere på Gryffindors Quidditchhold.

Hvad er Harry Potters adresse hos familien Dursley?

Ligustervænget er en vej i Little Whinging. Vejen ligger i et respektabelt og dybt kedsommeligt forstadskvarter med fuldstændigt ensartede typehuse. I nr. 4 bor Harrys tante og onkel, Petunia og Vernon Dursley, samt deres søn Dudley.

Hvem spiller med i Harry Potter?

Daniel Jacob Radcliffe Daniel Jacob Radcliffe (født 23. juli 1989) er en engelsk skuespiller, bedst kendt for sin rolle som Harry Potter i filmene baseret på bogserien af samme navn af J.K. Rowling.