:

Hvis man ikke kan finde sit pas?

Table of Contents:

  1. Hvis man ikke kan finde sit pas?
  2. Hvornår skal man have sit eget pas?
  3. Hvordan bestiller man et nyt pas?
  4. Kan man få et midlertidigt pas med det samme?
  5. Kan man køre over grænsen uden pas?
  6. Hvad koster mistet pas?
  7. Hvad koster pas 2021?
  8. Hvor lang tid tager det at få et nyt pas?

Hvis man ikke kan finde sit pas?

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde mit pas? Har du mistet dit pas eller er det blevet væk, kan du henvende dig i Borgerservice for at bestille et nyt.

Hvornår skal man have sit eget pas?

Før 2012 kunne børn blive indskrevet i deres forældres pas, når familien skulle rejse. I dag er reglerne ændret, og børn skal nu have deres eget pas, uanset alder.

Hvordan bestiller man et nyt pas?

Hvis du skal have et nyt pas, eller dit nuværende pas skal fornyes, skal du henvende dig personligt hos Borgerservice i en af landets kommuner. For at finde ud af, hvor Borgerservice i din kommune er, kan du trykke her og vælge din kommune, hvorefter adressen for Borgerservice vil blive vist.

Kan man få et midlertidigt pas med det samme?

Du kan kun et nødpas, hvis du ikke kan nå at et egentligt pas. Prisen er den samme som for det almindelige pas. Du skal til et borgerservicecenter for at et nødpas. Bemærk, at du skal betale dobbelt pris for det midlertidige pas, hvis dit pas er bortkommet, eller du ikke kan nå at hente det, før du skal rejse.

Kan man køre over grænsen uden pas?

I de nordiske lande - Sverige, Norge, Finland og Island - behøver man som dansk statsborger ikke at medbringe pas. Hvis ikke man har sit pas med sig, skal man i stedet kunne identificere sig med en anden form for billedlegitimation.

Hvad koster mistet pas?

februar 2021 afhænger af din alder. 0 - kr. 12 - kr. 18 år - folkepensionsalderen: 890 kr.

Hvad koster pas 2021?

Priserne på pas (2021) og (2022) inklusive gebyr for optagelse af fingeraftryk er: Børn 0- kr. Børn 12- kr. Personer 18 år - folkepensionsalderen: 890 kr.

Hvor lang tid tager det at få et nyt pas?

Hvor længe er passet gyldigt? Pas til voksne er gyldige i 10 år. Et pas for de 0-2 årige er gyldigt i to år, og fem år for børn og unge mellem 2 og 18 år.