:

Hvad gør jeg hvis jeg står uden bolig?

Table of Contents:

  1. Hvad gør jeg hvis jeg står uden bolig?
  2. Hvad koster et abonnement på boligportalen?
  3. Hvad skriver man når man søger lejlighed?
  4. Kan man få hjælp af kommunen til at finde en bolig?
  5. Er boligportalen gratis?
  6. Hvordan melder man sig ud af boligportalen?
  7. Hvordan får man hurtigt en lejlighed?
  8. Hvordan kontakter man en udlejer?

Hvad gør jeg hvis jeg står uden bolig?

Hvis du akut mister din bolig og står på gaden helt uden mulighed for at få tag over hovedet, kan du kontakte din kommune og høre om mulighederne for at få hjælp til midlertidigt husly.

Hvad koster et abonnement på boligportalen?

Boligportal.dk Herudover kan du skrive direkte med potentielle lejere og udlejere, så du kan aftale fremvisning og lignende. Pris: En prøveperiode på 4 dage koster 29 kr. Når de 4 dage er overstået, fornys abonnementet automatisk, hvorefter det koster 298 kr.

Hvad skriver man når man søger lejlighed?

Skriv en motiveret ansøgning, hvor du fortæller om dig selv (eller jer, hvis I er flere). Det er vigtigt at nævne ting som job, civilstatus, har du kæledyr, er du ryger osv. Når der er mange om buddet, vil udlejeren altid sortere dem fra som bare skriver ”vil du sende mig en mail?” eller ”jeg er sød og rolig”.

Kan man få hjælp af kommunen til at finde en bolig?

Nej, som udgangspunkt har kommunen ikke en pligt til at hjælpe boligløse med en bolig. Kommunen skal alene tilbyde husly til husvilde. Dette tilbud er som oftest herberger eller forsorgshjem.

Er boligportalen gratis?

BoligPortals App. BoligPortal hjælper dig med at finde din nye lejebolig – nemt og hurtigt. Få overblik over alle ledige lejeboliger i hele Danmark på Danmarks største lejeboligportal. Med BoligPortals gratis app kan du nemt søge bolig, også når du er på farten.

Hvordan melder man sig ud af boligportalen?

Hvis du gerne vil afmelde dit abonnement, skal du først sørge for at være logget ind på din bruger på BoligPortal.dk. Herefter klikker du på dit profilbillede/navn øverst i højre hjørne og derefter på ”Abonnement”. Du kommer nu ind på en ny side, hvor du skal klikke på "Afmeld abonnement".

Hvordan får man hurtigt en lejlighed?

I nogle kommuner kan du fortrinsret til en bolig, hvis du opfylder ét eller flere fleksible kriterier. De fleksible kriterier kan fx være, at du er studerende, har ét eller flere børn, er i fast arbejde eller, at du i forbindelse med separation eller brudt parforhold har brug for en bolig.

Hvordan kontakter man en udlejer?

For at kontakte udlejeren skal du oprette en bruger på BoligPortal og købe adgang. Du vil helt automatisk blive bedt om at oprette en bruger og købe adgang, når du forsøger at kontakte udlejer gennem 'Skriv til udlejer'. Hvis du allerede har købt adgang, skal du blot huske at logge ind, når du åbner BoligPortal.