:

Hvordan søger man tilskud til energiforbedringer?

Table of Contents:

  1. Hvordan søger man tilskud til energiforbedringer?
  2. Hvornår åbner Bygningspuljen 2022?
  3. Hvor søger man energitilskud 2021?
  4. Hvor søger man om tilskud til nye vinduer?
  5. Hvor mange fik tilskud fra Bygningspuljen i 2020?
  6. Hvornår kan der søges tilskud til varmepumpe 2021?
  7. Hvor søger jeg tilskud til varmepumpe?

Hvordan søger man tilskud til energiforbedringer?

For at få energitilskud kan man via Energistyrelsens hjemmeside tilgå en ansøgningsportal udarbejdet til formålet. Du skal søge tilskud, FØR du går i gang med dit projekt.

Hvornår åbner Bygningspuljen 2022?

Da pengene uddeles efter først til mølle-princippet, er det en god idé at være forberedt, så du kan få del i puljen, når den igen åbner åbner for ansøgninger. Det sker 16. marts 2022 kl. 10.

Hvor søger man energitilskud 2021?

Det betyder, at det ikke længere er hos energi- og elselskaberne, du skal ansøge. Ansøgningen skal indsendes digitalt på en ansøgningsblanket udarbejdet af Energistyrelsen via den ansøgningsportal, som offentliggøres på Energistyrelsens hjemmeside.

Hvor søger man om tilskud til nye vinduer?

Har du planer om at investere i grønne forbedringer, som fx nye vinduer med særligt god energi, så har du nu mulighed for at søge om tilskud via Bygningspuljen, som er Regeringens tilskudsordning til at gøre danske huse mere klimavenlige. Ny ansøgningsrunde åbner den 16. marts 2022.

Hvor mange fik tilskud fra Bygningspuljen i 2020?

Bygningspuljen åbnede for første gang 15. oktober 2020, hvor de 245 millioner kr. i tilskudspuljen hurtig blev brugt. I 2021 var der sat 675 millioner kr.

Hvornår kan der søges tilskud til varmepumpe 2021?

Fra 20 har du mulighed for at søge tilskud til varmepumpe fra Energistyrelsens Bygningspulje, som åbner flere gange om året. Før Bygningspuljen fandtes der en ordning, der hed energitilskud, hvor du via energiselskaberne kunne få tilskud, men denne ordning er blevet erstattet af Bygningspuljen.

Hvor søger jeg tilskud til varmepumpe?

Hvordan søger jeg tilskud til varmepumpe? Du skal søge om tilskud på SparEnergi.dk. Det er vigtigt, at du ikke kan søge tilskud, hvis du allerede er begyndt på installationen. Du skal i stedet indhente tilbud fra en eller flere installatører, og de tilbud skal du sende til SparEnergi.