:

Hvordan betaler jeg på nettet?

Table of Contents:

  1. Hvordan betaler jeg på nettet?
  2. Hvorfor kan jeg ikke betale online?
  3. Hvordan betaler man ved nethandel?
  4. Hvordan betaler man med MobilePay i en butik?
  5. Hvad er e betaling?

Hvordan betaler jeg på nettet?

Regler for sikker betaling Når du handler på nettet, skal du godkende din betaling med to elementer. For at gennemføre købet vil du typisk skulle bruge din NemID nøgleapp eller et kodeord, du opretter hos Nets, sammen med en SMS-engangskode.

Hvorfor kan jeg ikke betale online?

Du kan risikere, at netkøbet ikke kan gennemføres, hvis du ikke har din NemID-app eller et personligt kodeord klar. Hvis din bank ikke har dit korrekte mobilnummer, kan du opleve, at du ikke kan modtage SMS-engangskodeordet, som kan være nødvendigt for at betale på nettet.

Hvordan betaler man ved nethandel?

Langt de fleste kort kan du uden videre bruge til betaling med MobilePay ved nethandel. Dog skal du godkende Dankort og VISA/Dankort med NemID/MitID, når du tilmelder det 'Brug til netbandel' i appen.

Hvordan betaler man med MobilePay i en butik?

Betal i butikker & webshops
  1. Åbn MobilePay.
  2. Indtast beløb.
  3. Indtast butikkens nummer eller find butikkens på listen over 'Butikker i nærheden'
  4. Swipe for at godkende betalingen.

Hvad er e betaling?

Elektroniske penge, også kaldet e-penge, defineres som: ”En elektronisk eller magnetisk lagret pengeværdi, der repræsenterer et krav mod udstederen, som udstedes ved modtagelse af betaling med henblik på at gennemføre betalingstransaktioner, og som accepteres af andre end udstederen af elektroniske penge.”, jf.