:

Hvor langt må man bo fra sine forældre for at få SU?

Table of Contents:

 1. Hvor langt må man bo fra sine forældre for at få SU?
 2. Hvordan kontakter man SU?
 3. Hvornår kan man få SU som hjemmeboende?
 4. Kan man søge om SU før man bliver 18?
 5. Kan man få SU når man er under 18 år?
 6. Kan man få SU som 17 årig udeboende?
 7. Hvem skal man kontakte hvis man ikke har fået SU?
 8. Hvornår lukker SU kontoret?
 9. Hvor får man SU?
 10. Hvor kan jeg tjekke min SU?
 11. Hvor meget får man i SU som hjemmeboende?
 12. Kan man få udeboende SU som 16 årig?

Hvor langt må man bo fra sine forældre for at få SU?

Hvis du er under 20 år, kan du kun i særlige tilfælde søge om at få SU med satsen som udeboende. Der er fire forskellige muligheder: -‐ Den normale transportvej er 20 kilometer eller mere mellem dit uddannelsessted og dine forældres bopæl.

Hvordan kontakter man SU?

Åbningstid på telefonerne. Styrelsen kan kontaktes på telefon 72 31 79 00.

Hvornår kan man få SU som hjemmeboende?

18-19 årig på ungdomsuddannelse dine forældres indkomst. om du bor hos dine forældre eller ej (du får som udgangspunkt satsen for SU til hjemmeboende - også selv om du er flyttet hjej (du får som udgangspunkt satsen for SU til hjemmeboende - også selv om du er flyttet hjemmefra)

Kan man søge om SU før man bliver 18?

I forbindelse med årsskifte skal du dog være opmærksom på, at du ikke kan søge SU til det kommende år tre måneder før studiestart. Starter din uddannelse i det nye år, kan du tidligst søge om SU til uddannelsen fra december i indeværende år, da et nyt års ansøgninger først er tilgængelige fra cirka den 1.

Kan man få SU når man er under 18 år?

For at få SU er der nogle betingelser, som den studerende og dennes uddannelse skal opfylde: den studerende skal være 18 år, hvis han eller hun går på en ungdomsuddannelse – på de videregående uddannelser, er der ingen aldersbegrænsning. uddannelsen skal være godkendt til SU. den studerende skal være dansk statsborger.

Kan man få SU som 17 årig udeboende?

For at blive godkendt til at satsen til udeboende, når du er 18 eller 19 år, skal du opfylde mindst en af følgende betingelser (samt være udeboende): Den normale transportvej er 20 kilometer eller mere mellem dit uddannelsessted og dine forældres bopæl.

Hvem skal man kontakte hvis man ikke har fået SU?

Hvis du har søgt SU, din ansøgning er færdigbehandlet og styrelsen har dit skattekort, skal du kontakte en SU-medarbejder på dit uddannelsessted for at få konkret vejledning om, hvorfor du ikke modtager din SU.

Hvornår lukker SU kontoret?

Vores telefoner er for tiden åbne 3 dage om ugen: Mandag 10:00-13:00. Tirsdag 10:00-13:00. Torsdag 10:00-13:00.

Hvor får man SU?

Søg i minSU Du søger SU i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens selvbetjeningssystem minSU. Du kan søge SU, når du er optaget på en uddannelse, der er godkendt til SU. Du kan tidligst søge en måned før, du er berettiget til at modtage SU - dog tre måneder før i visse tilfælde.

Hvor kan jeg tjekke min SU?

Forside - su.dk. Du søger SU og ændrer dine SU-forhold i minSU. Log på med NemID/MitID. Har du spørgsmål om din SU, skal du kontakte SU-medarbejderen på dit uddannelsessted.

Hvor meget får man i SU som hjemmeboende?

Udeboende: 6.321 kr./md. Hjemmeboende: 982 – 3.143 kr./md. Slutlån: 8.344 kr./md.

Kan man få udeboende SU som 16 årig?

Unge under 18 år, som er i gang med en videregående uddannelse, kan dog få SU. Der er ikke nogen steder fastsat et beløb, som forældre skal give til børn, som flytter hjemmefra. Du skal derfor aftale med dine forældre, om de økonomisk vil støtte dig, hvis du flytter hjemmefra.