:

Hvordan kan jeg studere i Japan?

Table of Contents:

  1. Hvordan kan jeg studere i Japan?
  2. Hvor kan man læse japansk?
  3. Hvordan bor japanerne?
  4. Hvor kan man lære japansk i Danmark?
  5. Hvor mange timer arbejder man i Japan?
  6. Hvor mange timer arbejder man om ugen i Norge?
  7. Hvad er fuldtid i Norge?

Hvordan kan jeg studere i Japan?

De generelle optagelseskrav på de videregående uddannelser i japan for internationale studerende er:
  • Et gyldigt pas.
  • 12 års skolegang i ansøgers hjemland (Er dette ikke tilfældet, kan man tage en optagelsesprøve udstedt af det japanske uddannelsesministerium, såfremt man er over 18 år.).

Hvor kan man læse japansk?

Med en uddannelse i Japanstudier ved Københavns Universitet eller Aarhus Universitet får du sammenlagt fem års studier japansk kultur, historie og litteratur krydret med udfordrende sprogundervisning.

Hvordan bor japanerne?

Japanere bor mange år hos deres forældre For det andet er japanerne lidt mere traditionsbundne end danskerne, så der er stadig ikke mange par, der bor sammen, hvis de ikke er gift. Og sidst, men ikke mindst, er urbaniseringen i Japan meget stærk. Alle vil gerne bo i en storby eller så tæt på som muligt.

Hvor kan man lære japansk i Danmark?

Tag et kursus for begyndere eller øvede - på Studieskolen finder du kurser i japansk på mange niveauer. Du lærer at klare dig, når du er på rejse i Japan, hvad enten det er som turist, fastboende eller i forbindelse med arbejde.

Hvor mange timer arbejder man i Japan?

Hver femte japaner har en arbejdsuge på over 49 timer, mens omkring ni procent er oppe på over 60 timer om ugen. En normal arbejdsuge er på 40 timer. Arbejdsgivere kan bede deres ansatte om at arbejde 45 timer ekstra om måneden og op til 100 timer ekstra i særlige tilfælde.

Hvor mange timer arbejder man om ugen i Norge?

En arbejdsuge på fuldtid er på 37,5 timer. Men hvis man arbejder i sundhedsvæsnet, er ugen ikke nødvendigvis på 37,5 timer, men på 35,5 timer - hvis man har skiftende vagter dag, aften, nat og weekend.

Hvad er fuldtid i Norge?

- Vi taler i Norge om at øge den gennemsnitlige stillingsstørrelse fra 60 til 80, måske 85 procent, og vi taler om at forbedre andelen af fuldtidsansatte fra 25 til 60-90 procent, siger Leif Moland. Samtidig har argumenterne i Norge for at få flere op i tid eller på fuldtid ændret sig over årene.