:

Hvordan bliver man en alfahan?

Table of Contents:

  1. Hvordan bliver man en alfahan?
  2. Hvad er en alfa han?
  3. Hvad er en beta mand?
  4. Hvad er en Betahan?
  5. Hvad er en Betamand?

Hvordan bliver man en alfahan?

Hvis du vil være en alfahan, skal du både være stærk, risikovillig og dominerende (testosteron).

Hvad er en alfa han?

I Gyldendals leksikon defineres en alfahan som: “den dominerende han i en gruppe af dyr, der lever sammen i flok. Det er alfahannen,der er styrende i beslutninger vedr. flokkens opholdssted mv.

Hvad er en beta mand?

Beta hannen kendetegnes blandt andet på hans undvigende natur og at han let overvældes af sine omgivelser i stedet for at lade hans viljestyrke guide ham i den retning han ønsker at bevæge sig i livet. I sin essens er han en af de værste skikkelser i det moderne samfund.

Hvad er en Betahan?

Betahan lederen er mere rummelig, god at tale med og en god lytter. Ham ved man, hvor man har, da hans adfærd er mere forudsigelig. Han er som regel en flink mand, der er tilstede og som tilpasser sig situationen, og har det okay med at være i anden række.

Hvad er en Betamand?

Han er som regel en flink mand, der er tilstede og som tilpasser sig situationen, og har det okay med at være i anden række. Hans mål er samhørighed og fællesskab, og han søger gruppens accept, fordi det giver stabilitet. Det er vigtigt for en Betahan at få alle med, at stemningen er god og ingen uenighed.