:

Hvem er den mest kendte kunstner?

Table of Contents:

 1. Hvem er den mest kendte kunstner?
 2. Hvad er verdens mest kendte maleri?
 3. Hvad er det dyreste maleri i verden?
 4. Hvad er verdens største maleri?
 5. Hvem har malet mit billede?
 6. Hvor hænger stjernenatten af Van Gogh?
 7. Hvor mange malerier har Van Gogh malet?
 8. Hvem har malet billedet?
 9. Hvor er maleriet?

Hvem er den mest kendte kunstner?

 • Leonardo da Vinci () Den italienske maler, billedhugger, videnskabsmand og opfinder er næsten uden sammenligning. ...
 • Vincent van Gogh () ...
 • Michelangelo () ...
 • Pablo Picasso () ...
 • Claude Monet ()

Hvad er verdens mest kendte maleri?

Mona Lisa. Dette er navnet på det vel nok mest kendte maleri i verden. Kunstværket er malet af den ligeledes verdenskendte kunstner Leonardo Da Vinci og fylder 77 x 53 cm. Leonardo Da Vinci påbegyndte kunstværket tilbage i 1503 i Firenze i Italien og arbejdede på det i mindst 3 år.

Hvad er det dyreste maleri i verden?

1. Salvator Mundi | Leonardo da Vinci | () | solgt for $ 450,3 mio. (€ 382 mio.) Ikke overraskende blev det dyreste maleri i verden, der nogensinde er solgt på auktion fra 20, skabt af Leonardo da Vinci.

Hvad er verdens største maleri?

Så stort er verdens største maleri, »The Journey of Humanity«, der netop er blevet solgt for knap 400 millioner kroner. Maleriet er skabt af den britiske kunstner Sacha Jafri, der har tilbragt otte måneder i balsalen i et øde hotel i Dubai for at male det 1.600 kvadratmeter store kunstværk.

Hvem har malet mit billede?

Med findkunstner.dk´s søgefunktion finder du let frem til en kunstner. For eksempel hvis du har et billede, hvor du kun kan se initialer og årstal. Du kan enten skrive hele eller en del af kunstnerens navn i navnefeltet eller indtaste kunstnerens initialer.

Hvor hænger stjernenatten af Van Gogh?

Stjernenatten er et maleri af Vincent van Gogh fra juni 1889. Det er udført i olie på lærred og fylder 73,7 × 92,1 cm. Det opbevares på Museum of Modern Art i New York.

Hvor mange malerier har Van Gogh malet?

marts 1853 i Zundert i Nederlandene, død 29. juli 1890 i Auvers-sur-Oise i Frankrig) var en hollandsk maler. Han er en af de mest betydningsfulde kunstnere i europæisk kunsthistorie. Van Gogh nåede at male ~900 malerier og ~1100 tegninger i en periode på 8 år, inden han døde..

Hvem har malet billedet?

Om findkunstner.dk Med findkunstner.dk´s søgefunktion finder du let frem til en kunstner. For eksempel hvis du har et billede, hvor du kun kan se initialer og årstal. Du kan enten skrive hele eller en del af kunstnerens navn i navnefeltet eller indtaste kunstnerens initialer.

Hvor er maleriet?

Fx hvor er maleriet udstillet, grunden til at det blev malet, er der en interessant historie om maleriet, evt. maleriets værdi osv. Fx ekspressionisme, impressionisme, naturalisme, kubisme, surrealisme, symbolisme, romantisme, naivisme, fotorealisme, realisme, abstrakt.