:

Hvor kan man købe lærreder?

Table of Contents:

  1. Hvor kan man købe lærreder?
  2. Hvordan grunder man et lærred?
  3. Hvilken maling er bedst til lærred?
  4. Hvor køber man malerlærred?
  5. Hvordan bruger man oliefarver?
  6. Hvilken maling til malerier?

Hvor kan man købe lærreder?

Ønsker du at male på et hobbyniveau, er der en række lettilgængelige steder, hvor du har rig med mulighed for at købe et lærred, der passer dig. Malerlærreder kan købes i diverse hobbyforretninger såsom Panduro. Derudover er de også tilgængelige i en række supermarkeder såsom Føtex eller Bilka.

Hvordan grunder man et lærred?

Maler du med oliemaling, skal lærredet forsegles/primes inden brug, da malingen ellers i det lange løb vil rådne. Maler du med akrylmaling kan du godt male direkte på lærredet, mange lærreder i dag er nemlig forgrundet, men ønsker du ekstra dybde i dit maleri, anbefaler vi en grunder/gesso.

Hvilken maling er bedst til lærred?

Til dit første maleri bør du anvende akvarelfarver eller akrylfarver. Begge typer er vandbaserede og nemme at arbejde med. Når du er blevet mere erfaren med lærred maling, kan du begynde at eksperimentere med oliemaling.

Hvor køber man malerlærred?

Hos Malericentralen-kreativ finder du det største udvalg af malerlærreder.

Hvordan bruger man oliefarver?

Oliefarver - høj brillians og lysægthed Oliefarve har en række unikke fordele i forhold til eksempelvis akryl. Olien kan bære flere pigmenter, hvilket giver en højere brillans og en bedre lysægthed. Derudover er olie lang tid om at tørre, hvilken kan være en fordel eller en ulempe - helt afhængig af dit temperament.

Hvilken maling til malerier?

Olie og akrylmaling er de mest benyttede malinger, men der findes et hav af forskellige typer maling med hver deres fordele. Akvarelmaling er god til farveovergange og kan skabe meget smukke nuancer. Akvarelmaling er let at gå til, billig at anskaffe og penslerne lette at rengøre.