:

Hvem betaler salær ved auktion?

Table of Contents:

 1. Hvem betaler salær ved auktion?
 2. Hvad får Bruun Rasmussen i salær?
 3. Hvad er et auktionshus?
 4. Hvad koster det at sælge på Lauritz?
 5. Hvad er salæret hos Lauritz?
 6. Hvor meget koster det at sælge på auktion?
 7. Hvad er Købersalær?
 8. Hvordan fungere auktion?
 9. Hvordan bliver man auktioner?
 10. Hvordan fungerer Lauritz?
 11. Er der moms på auktion?
 12. Hvad er et Kommissionsbud?
 13. Hvad er størstebeløb?
 14. Hvad er eftersyn auktion?

Hvem betaler salær ved auktion?

5.6 Hvis sælger har indgået aftale med BRK om at sætte en genstand på auktion og efterfølgende annullerer aftalen, skal sælger betale BRK den samlede salærindtægt (dvs. både sælger- og købersalær samt grundgebyr), jf.

Hvad får Bruun Rasmussen i salær?

Salær. Bliver katalognummeret solgt, beregnes et auktionssalær på 16% af hammerslaget. Salæret er inklusive eventuelle afgifter til staten. Eventuel transport mellem Bruun Rasmussen og sælger betales af sælger.

Hvad er et auktionshus?

Auktion, salgsform, som indebærer salg af genstande til den højestbydende i en forsamling af købere. Ved frivillige auktioner er salget af de enkelte genstande begæret af ejerne. Auktionsholderen udarbejder et katalog og indbyder til eftersyn, og på auktionen må kun bortsælges genstande, der er opført i kataloget.

Hvad koster det at sælge på Lauritz?

Når den bliver solgt, betaler du 15 % af hammerslaget – dvs. salgsprisen – samt DKK 150 i hammerslagsgebyr på dit salg (ved leasingbiler dog DKK 600, EUR 80 samt ved Frimærker, Mønter, sedler og barrer DKK 50, EUR 7). Beløbet trækkes automatisk fra hammerslaget, og din fortjeneste overføres direkte til din bankkonto.

Hvad er salæret hos Lauritz?

For hvert solgt varenummer beregnes et sælgersalær på 15% af budsummen samt DKK 150 (ved Tidligere leasingbiler DKK 600, EUR 80 samt ved Frimærker, Mønter, sedler og barrer DKK, EUR 7) i hammerslagsgebyr på dit salg.

Hvor meget koster det at sælge på auktion?

Ved salg på auktion beregnes et auktionssalær på 20% af hammerslaget for effekter, der vurderes til kr. 2.000 og derunder og 16,25% for effekter, der vurderes til over kr. 2.000. Ovennævnte er inklusive eventuelle afgifter til staten.

Hvad er Købersalær?

Købersalær – Det salær der tillægges hver auktionsgenstand ved hammeslag. Live Online - Direkte streamet billede og lyd fra auktionen. Auktionen foregår live og tillader godkendte professionelle bilhandlere, at byde med over internettet.

Hvordan fungere auktion?

På en auktion sættes forskellige genstande til salg. Her udarbejdes ofte et katalog over de varer, der er til salg på auktionen. Du kan frit komme til auktion, men nogle gange kræves det, at du lader dig registrere for at byde i auktionssalen, hvis du ikke bare vil kigge på budrunden.

Hvordan bliver man auktioner?

For at kunne virke som auktionsleder, auktionslederfuldmægtig og auktionsholder skal man have henholdsvis beskikkelse, Autorisation og næringsbrev. Auktionsledere beskikkes af Justitsministeriet efter indstilling fra fogeden. Man får beskikkelse for et nærmere betegnet geografisk område, normalt en retskreds.

Hvordan fungerer Lauritz?

Vi sørger for professionelle fotos af dine møbler. Vi sælger på (net)auktion, hvor prisen kun bliver budt op. Vi laver professionel vurdering, så du får den bedste pris. Vi sørger for alt det praktiske.

Er der moms på auktion?

På de Traditionelle Auktioner udgør salæret 24 % af hammerslaget + moms af salæret, i alt 30 %.

Hvad er et Kommissionsbud?

Kan du ikke være til stede under selve auktionen, kan du indgive et forhåndsbud (kommissionsbud). Forhåndsbud kan afgives via internettet eller i Auktionshuset. Forhåndsbud afgivet på internettet kan forhøjes indtil det meddelte tidspunkt, som regel et par timer inden auktionsstart.

Hvad er størstebeløb?

Størstebeløbet er det beløb, som en auktionskøber skal betale ud over sit auktionsbud. Ejendommens samelde købspris er således auktionsbuddet + størstebeløbet + 0,5 % auktionsafgift.

Hvad er eftersyn auktion?

Forud for alle auktioner bliver genstande præsenteret i auktionshusenes udstillingslokaler. Det kaldes i auktionsverdenen for et »eftersyn«. Her kan kunstværkerne ses efter i detaljen, stoffet kan mærkes og stolen prøvesiddes.